Comentarii pe articolul FORT nu mai vrea cresteri necontrolate la preturile carburantilor


Cavalcada preturilor la carburanti

Emil Valeanu la 11 Aprilie 2010, ora 09:40
Ce se intampla domnilor Guvernanti?. E mare foamea de bani - nu de ai vostri, de-ai romanilor - de-i luati cu japca fara nici o nerusinare. D-l Boc si politrucii politici care-l inconjoara vor spune in cor ca este bine, este corect, asa trebuie si ne vor indemna sa ne supunem masurilor luate, pentru ca suntem pe drumul cel bun. Drumul ,, ingerasilor ,, morti de foame.
Sa analizam un pic :
oct- noi 2009 aprilie 2010
- cant extrasa X X
- valoare piata 70 $/ baril 70$/baril
- consum mondial Y Y
- consum RO Z Z
- Pret pompa RO 3,7 lei/L 4,32lei/L

Economia de piata ne-a invatat ca preturile sunt formate in anumite conditii date si variaza functie de cerere si oferta.
Care cerere???. Care oferta ??? Ca totul este incremenit in neputinta, minciuna, lipsa de responsabilitate si viziune . Cand nimic din conditiile de formare a pretului nu se schimba, cand cererea stagneaza sau scade, nu te astepti sub nici o forma ca pretul la pompa sa creasca cu aproximativ 60 bani.litru. De ce creste???. Simplu !!! Pentru ca poate !!!. Pe nimeni nu intereseaza decat daca ti-ai platit taxele, impozitele, amenzile, forfetarul etc. Nu exista raspunderea pentru ce i-am cheltuit- daca tot sau gasit fraieri ncare sa-i dea - pentru ca nicaieri nu se vede ca un ,, gospodar ,, ar fi pus minte, bani, inima. Incet incet acest STAT intra in disolutie - si nimeni, dar nimeni nu intreprinde nimic : nici functionarii politruci portocalii, nici frustratii de alte culoare politica, nici organele abilitate care incaseaza banul public.
FORT a cerut si se plange ..... . SI??? Poti sa ceri pana iti creste barba cat China, daca nu are cine sa te asculte. FORT poate insa actiona - dupa denumire reprezinta multi transportatori, multe sindicate, multe masini. Au legea de partea lor, greve se pot face - desi nu rezolva nimic, macar atrag atentia - logistica cat cuprinde, pompe si guvern de pichetat se poarte, masini sunt. Ce mai trebuie???? . Decizie si responsabilitate pentru propriile actiuni. Si noi astia - ceilalti adica - care nu suntem organizati in federatii, confederatii, partide, organizatii profesionale, clanuri, si diverse secte - NOI - ce facem????. Strangem din dinti si asteptam sa li se termine mandatul la politruci, sa-i putem penaliza, chiar daca pana atunci se poate alege praful si pulberea. Probabil ca da, noi vom respecta constitutia, noi vom respecta democratia, noi vom respecta chiar si legile lor pe care ei nu le aplica si nu le respecta, - pentru ca noi ii respectam pe cei care au murit pentru ca noi sa beneficiem de toate acestea. Desi nu prea este corect - eu care respect, sa fiu bataia de joc a celui care nu respecta si care profita cu nerusinare de buna mea credinta. Pe vremea domnului TEPES - hotii isi pierdeau o mana, mancinosii si manipulatorii isi pierdeau capul, cei care tradau aveau parte de TEAPA . Era o lege dura, cruda dar corecta. Daca am aplica aceasta lege a talionului, abia atunci ne-am da seama de adevarata proportie a dezastrului care ne inconjoara. Cu deosebita stima ing Valeanu

  Inapoi la articolul FORT nu mai vrea cresteri necontrolate la preturile carburantilor

Setari Cookie-uri