Comentarii pe articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Sunteti de acord cu propunerea de inchidere a supermarketurilor duminica?


inchiderea duminica a supermarketurilor

Emil Valeanu la 11 Aprilie 2010, ora 13:11
DA - daca ascult argumentele taberei ,, pro,,. NU - daca ascult argumentele celeilalte tabere. Dupa parerea mea personala - a unuia care merge la supermarket atunci cand are nevoie, timp, bani si o lista de cumparaturi - a dispune inchiderea supermarketului duminica, este o FRECTIE LA UN PICIOR DE LEMN , din punct de vedere economic si financiar. Adica - nu inmulteste nu imparteste - asa ca argumentele populiste ale politrucului domn Tabara, cum ca cu aceasta masura se va revigora productia si vanzarea de produse autohtone in sfanta zi de duminica, sunt povesti SF. Probabil va avea un efect frustrant - reactie a inteligentei emotionale - asupra romanuluin cu multi bani pe care nu-i poate etala si a romanului fara bani, sau cu bani putini, caruia ii inchidem duminica pista de promenada, unde se poate simti, sau visa in rand cu lumea pe care o doreste el. In loc ca domnulmTabara sa gaseasca solutii : romanul sa poata produce eco, productiv si eficient, romanul sa-si poata vinde direct marfa pe care o produce, atragerea de bani europeni, lupta impotriva monopolului comercial, infiintarea fiscului agricol care sa beleasca pe tiganul intermediar care jefuieste de marfa pe producator, pe angrosistul care impune pret de monopol si specula, pe importatorul care nu declara pret si marfa etc,.... domnul Tabara ,, INCHIDE,, OPRESTE,, IMPUNE,, pentru ca poate, de fapt atata poate . A activat 20 de ani in REFORMA din AGRICULTURA : CARE REFORMA?? CARE AGRICULTURA????. Si se arata foarte indignat ca nu se rezolva nimic, de parca dansul - in toata aceasta perioada ar fi fost frizer pe Lipscani - si nu presedinte de partid, parlamentar, conducator al grupului de parlamentari etc.
Problema este, nu daca inchidem sau nu duminica supermarket-urile, ci daca ne hotaram si in ce conditii, sa hranim jumatate de Europa. Domnule Tabara este o miza pentru care ar merita sa luptati . Mai aveti si avantajul ca d-l Ciolos nu este frizer si este acolo, unde este si va poate ajuta si cu idei noi din Europa. Idea de a inchide supermarketurile ca masura anticriza, sigur va apartine - se recunoaste Danbovita , PDL si IDEILE INOVATOARE ale politrucilor politici de la o posta. In rest va urez toate bune - poate si un pic de concediu ca sa va reveniti dupa efortul intelectual depus cu ocazia propunerii facute. Cu deosebita stima ing Valaenu

  Inapoi la articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Sunteti de acord cu propunerea de inchidere a supermarketurilor duminica?

Setari Cookie-uri