Comentarii pe articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Sunteti de acord cu propunerea de inchidere a supermarketurilor duminica?


inchiderea hipermarket-urilor duminica

Barth Virginia la 12 Aprilie 2010, ora 08:35
Sunt de acord cu inchiderea lor duminica mai ales ca in toate tarile vestice nimeni nu lucreaza duminica ba mai mult in unele tari au inchis si sambata, dar nu inteleg de ce acest lucru trebuie impus de cineva si mai ales reglementat printr-o lege.
Singurii care ar trebui sa decida sunt conducatorii acestor lanturi de magazine. Mi se pare discriminare sa impui unor magazine sa tina inchis duminica in timp ce altii sa nu inchida. Parca aveam economie capitalista unde toti ar trebui sa se supuna acelorasi legi.
Si Eu Sunt De Acord. la 15 Aprilie 2010, ora 20:33
si eu sunt de acord.
trebuie sa ne odihnim cu totii mai ales duminica.
putem in schimb sa stam in fata tv-ului.
am doar o singura conditie de pus:

STATUL SA LE PLATEASCA CA SI DESPAGUBIRE ANGAJATILOR CARORA LE VOR SCADEA SALARIILE DIFERENTA DE SALARIU PENTRU ZILELE DE DUMINCIA NELUCRATE IN CARE ACESTIA MAI FACEAU SI EI UN BAN IN PLUS.

SA VAD ACUMA DE UNDE ARE STATUL BANI SA LE DEA ACESTORA CA DE LA BUGET NU VAD DE UNDE ???

PAI CU ASTFEL DE SOLUTII ANTICRIZA VENITII BAI RETARDATILOR .

POLITICIENI CORUPTI CE SUNTETI

INCAPABILI ORDINARI
Madalina la 30 Aprilie 2010, ora 07:29
Sunt de acord cu inchiderea supermarketurilor duminica. Poate cei care nu lucreaza in acest domeniu, nu au habar ce viata cu salariu mic si multe ore lucrate +oameni recalcitranti intalnesc cei care lucreaza in aceste locuri. In strainatate magazinele se inchid la ora 6sau 8, aici la 12 sau sunt non stop.
Este omenesc ca oamenii sa aiba macar a saptea zi din saptamana pentru odihna!
Oamenii trebuie sa se autoeduce, si sa inteleaga ca au timp sa si faca cumparaturile si inafara zilei de duminica.
De asemenea ar fi un real beneficiu pentru micii producatori care chiar isi muncesc mainile in gradini si care chiar merita banii pe produsele aduse in piete caci, chiar au gust!
Asteptam sa vedem ce se va intampla, poate ideea asta e cea mai stralucita a a acestui guvern.

  Inapoi la articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Sunteti de acord cu propunerea de inchidere a supermarketurilor duminica?

Setari Cookie-uri