Comentarii pe articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Sunteti de acord cu propunerea de inchidere a supermarketurilor duminica?


AIUREA - O FRECTIE LA UN PICIOR DE LEMN

Iancu Fidelio la 12 Aprilie 2010, ora 22:43
Daca romanii n-ar vrea, n-ar fi interesati si n-ar cumpara in WE produse de la hypermarket, aceste s-ar inchide singure.
Romanul care munceste, n-are timp sa-si umple cosul in timpul saptamanii, sau n-are bani sa se omoare cu cumparaturile.
Lasatri lucrurile sa se rezolve de la sine.
Daca politicienii nostri vor cu adevarat sa stimuleze comertul de cartier, sa adopte alte masuri, nu blocand pe unii si bagand mana cu anasana in buzunarul nostru - orice magazin de cartier este cu 15-30 % peste preturile din SM.
Niciodata nu voi putea cumpara complexul de produse de la un magazin de cartier, si nu o voi face chiar daca s-ar putea, ci voi lua doar strictul necesar care-mi lipseste in acel moment. Iar in felul asta, nu vad cum as putea eu contribui sincer, la propasirea comertului mic.
Analizati si gasiti solutii pertinente de genul reducerea TVA la produsele alimentare, eliminarea impozitului forfetar, stimulente pt micii comercianti, obligarea HM la eliminarea taxelor aiurea percepute de la producatori, stimulati pietele si producatorii, nu speculantii si veti vedea ca lucrurile vor merge spre mai bine, iar satisfactia va fi generala.

  Inapoi la articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Sunteti de acord cu propunerea de inchidere a supermarketurilor duminica?

Setari Cookie-uri