Comentarii pe articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Sunteti de acord cu propunerea de inchidere a supermarketurilor duminica?


Sunteti de acord cu propunerea de inchidere a supermarketurilor duminica?

Dorobantu Camelia la 14 Aprilie 2010, ora 12:31
cu ceva vreme in urma insa nu demult, o stire anunta intentia d-lui Patriciu de a deschide lantul unor magazine de cartier. Nu stiu daca este o coincidenta sau nu, insa dintr-o data se propune ca supermarketurile sa fie inchise duminica. este clar ca reprezinta o concurenta serioasa. trebuie insa sa tinem cont ca:
- majoritatea lucram pana tarziu si singura zi in care nu-ti suna telefonul la cumparaturi este duminica.
- este singura zi in care nu speli, nu calci si nu lucrezi asa ca poti linistit sa-ti faci cumparaturile pentru intreaga saptamana.
- nu facem parte din categoria celor care au nevoie zilnic doar de bautura si tigari, intrucat in magazinele de cartier cam asta gasesti
- in magazinul din cartier produsele sunt mult mai scumpe, iar veniturile noastre nu cresc functie de zona din care realizam aprovizionarile.
- in supermarket iti poti face toate cumparaturile, spre deosebire de magazinul de cartier unde paleta de produse este restransa.

  Inapoi la articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Sunteti de acord cu propunerea de inchidere a supermarketurilor duminica?

Setari Cookie-uri