Comentarii pe articolul Cat costa amenajarea unei mansarde


de ce trebuie sa platim lucrurile simple [arhitectilor]

Titel Parvu la 14 Aprilie 2010, ora 15:43
crede cineva ca eu [noi cei multi]nu putem face ce fac ei pe gologani foarte multi [ca de pilda un pod care pleaca cu prima viitura mai mare] ma opresc aici ,ce pareri aveti.
la 14 Aprilie 2010, ora 16:17
taticu, pod de ala poti sa faci si tu! dar vrei cumva asigurare la casuta ta?!..foarte bine! daca ai facut casuta fara acte si a cazut, atunci pa! prima de asigurare... de aia e bun si un cizmar, ca sa nu umbli tu descult, desi pantofii ti se rup frecvent...la ce naiba mai dai bani pe ei?!
Si ca sa-ti raspund : da, poti face si tu ce fac ei pe gologani foarte multi!..cu o conditie: sa inveti.( probabil ca ai atitudinea asta fiindca tocmai ti-ai facut o casa care tie iti place, e pe inima ta; nu -i asa ca ai ignorat planurile pe care ti le-a facut arhitectul?...foarte bine! el prost, tu destept!...cand o sa-ti cada casa..asta daca nu cumva nu te afli in zona seismica practic nula, unde-i posibil sa ti-o ia vantul sau s-o naruie zapada...hm atunci va fi invers...Hai sa auzim de bine!
Irina Radulescu la 14 Aprilie 2010, ora 16:48
Asa este - exista meserii pentru toata lumea, dar nu toata lumea poate sa si practice bine orice meserie pentru care are eventual chiar si o diploma ...
Mai stiu si eu lacatusi ''meseriasi'' care la fel ii vorbeau si ei ''de bine'' pe ingineri, insa regimurile de aschiere calculate de ingineri nici gand nu ar fi avut ei sa le puna in practica. ''Pai, ce, sa fac eu o piesa in 10 min. daca se poate face si in 4, iar restul de 6 minute sa trag si eu o tigara/berica?!?'' Si uite asa ieseau camioanele de rebuturi pe portile fabricilor, si de numarul nejustificat de mare de scule rupte in procesul de executie (un burghiu cu placute amovibile la fiecare 1,5 piese !!!) sa mai spun ...? Uite de aceea are fiecare o meserie, si un pret, dar si un renume!!! Ca sa ne respectam unii pe altii. i.
Irina Radulescu la 14 Aprilie 2010, ora 16:53
Cati muncitori respecta planul de constructii in Romania? Cate BORDURI au fost puse in Bucuresti? Si mai ales, daca esti intr-un carut - invalid - cate intersectii in Bucuresti POTI SA TRAVERSEZI??? La tot mai multe borduri, si garduri ... :(( Sa fim sanatosi, ca altfel ... mai bine-i mort sa fii; sau tot una-i caci in casa esti inchis. FIECARE SA ISI FACA MESERIA LUI, CAT MAI BINE !!!

  Inapoi la articolul Cat costa amenajarea unei mansarde

Setari Cookie-uri