Comentarii pe articolul Ce vor angajatii tai de la tine


"Ce vor angajatii de la tine"

Comsa Mircea la 14 Aprilie 2010, ora 18:28
Va spun din experienta practica si nu din cursuri,studii,modele! Angajatii vor de la seful/directorul/managerul/patronul lor, cat mai multi bani,mariri salariale,prime pt orice ocazii ,libere de toate sarbatorile,cat mai multe aniversari/mese/chefuri la servici. Ii intereseaza foarte putin daca exista posibilitati financiare pentru plata acestor bani,daca incerci sa le explici,sa-i cointeseresezi,nu inteleg mai nimic,nivelul intectual si profesional este.....fara comentarii ! Angajatul vrea cat mai multe invoiri pe care desigur trebuie sa le si platesti dar daca il chemi odata pe an intr-o sambata trebuie platit dublu.Sloganul comunist "noi ne facem ca muncim,ei se fac ca ne platesc" are o alta formula:"angajatul se face ca munceste,chiuleste cat poate de mult,in schimb trebuie platit si pentru ce nu face!"Nu lipsesc din peisaj dotarile moderne: telefon -desigur mobil,de marca,de serviciu,masina de serviciu pe care s-o foloseasca si in week-end in interes personal pe carburantii firmei,in cazul unor deplasari -cazare si nu oriunde,minim la 3 stele,diurna,dar nu trebuie pomenit de target,realizari,vanzari,incasari s.a.,e degradant !
Nu vreau sa fiu inteles gresit,principiul meu,este,"ofera tot ce trebuie,la nivel occidental,european ca apoi sa poti cere",sigur daca ai cui !?Scuze celor cateva exceptii,exista si asa ceva dar foarte greu de gasit si cand i-ai gasit,ii formezi,le acorzi credit si ei, dupa un timp pleaca si nu cu mana goala si cu o parte din afacerea si clientii tai !
Paula la 16 Aprilie 2010, ora 20:47
Buna Mircea,

Mare dreptate ai in ceea ce ai scris. 90% dintre angajati sunt exact asa cum i-ai descris si sa nu se inteleaga cumva ca as fi eu nu stiu ce patroana. Nu, sunt angajata intr-o multinationala dar, din fericire am avut parte de sefi onesti, corecti, capabili sa aprecieze subordonatii dupa competente si nu dupa pile.... dar cei mai multi dintre colegii mei sunt exact asa cum i-ai descris in mesajul tau... din nefericire !!

  Inapoi la articolul Ce vor angajatii tai de la tine

Setari Cookie-uri