Comentarii pe articolul Asiguratorii: Tarifele la asigurarile auto trebuie sa creasca


Tarifele la asigurarile auto trebuie sa creasca

la 16 Aprilie 2010, ora 11:34
Este cel putin curioasa "pledoria" care se face in articol, privitor la o crestere intr-un viitor apropiat a tarifelor la asigurarile auto, aducand ca argumente, faptul ca in alte tari (Germania, Cehia etc) tarifele asiguratorii auto ar fi mai mari decat in tara noastra.
Autorul (autorii) propunerilor de crestere a tarifelor, uita (sau se fac a uita), ca in Romania, atat salariile cat si pensiile sunt printre cele mai mici din Europa, si cu toate acestea ei au avut , din asigurari profituri, am putea spune "uriase", in anul 2009. Cresterea acestor tarife, pe langa o paleta "bogata" de impozite si tarife (pentru care se anunta cresteri), vor duce la o crestere accentuata a preturilor produselor.
Faptul ca au crescut numarul daunelor ce au trebuit sa fie platite, s-a datorat si cresterii "explosive" a numarului de mijloace auto intrate in exploatare, si care vor intra si in anuul 2010, dar concomitent cu acestea au intrat si intra, sume consistente din tarifele platite pentru asigurare.
Asa, ca, nu exista nici o justificare (prin comparatie) a tarifelor la asigurarile auto, decat "pofta" dupa un profit marit, prin saracirea tot mai accentuata a populatiei Romaniei.
Cine va aproba o crestere nejustificata temeinic a tarifelor, si asa ridicate, in comparatie cu veniturile populatiei, isi asuma o mare responsabilitate, pentru viitorul economic al Romaniei. Maryo
Marcu la 16 Aprilie 2010, ora 19:00
Mario,ai uitat sa spui si ce fel de despagubiri fac acesti asiguratori aici in tara fata de occident.Ca sa nu mai vb ca in zona unde stau, trec cam 1000 de masini pe zi si in trei ani n-am vazut nici un accident .

  Inapoi la articolul Asiguratorii: Tarifele la asigurarile auto trebuie sa creasca

Setari Cookie-uri