Comentarii pe articolul Lista neagra de la Transporturi: Berceanu a demis peste 20 de sefi de cand a preluat conducerea ministerului


Berceanu a demis 20 de sefi de cand a preluat conducerea ministerului

Hotinceanu Mihai la 21 Aprilie 2010, ora 11:52
Berceanu ar face bine sa se autodemita. La fel si ceilalti membri ai guvernului.
Ieri am inregistrat un nou ''record'' de viteza pe tronsonul de 6 Km ai centurii ocolitoare a Bucurestilor cuprinsa intre asa zisa autostrada Bucuresti-Pitesti si Chitila: 2,5 Km/h. In cazurile fericite obtin 10 Km/h. Asta se intampla intr-o tara intrata pe nedrept in Uniunea Europeana, dar ce putem face, si cartierul Ferentari face parte din Bucuresti.
Cred ca ar fi mai bine sa se desfinteze Ministerul Transporturilor si Infrastructurii cat si CNADNR, eu nu le mai vad rostul. Marturisesc ca drumul meu de acasa pana la serviciu imi ia intre 60 si 100 de minute in conditiile in care sunt de parcurs doar 20 Km. Maine ma duc sa imi cumpar cal.
Gheorghe Lucan la 21 Aprilie 2010, ora 13:44
Asta e.....toti vor fi schimbati pana se ajunge la varianta optima de restructurare (lichidare) foarte avantajoasa pt unii.Cine nu "percuteaza" este schimbat.
Apropo....stie cineva cine are actiuni si in ce procent (cu tot cu neamurile lor) la societatile concurente sau care participa la licitatii pt a prelua ce a mai ramas din CFR.
De ce societatile private concurente pt societatea de calatori beneficiaza de subventii mult mai mari decat societatea de "STAT"?

  Inapoi la articolul Lista neagra de la Transporturi: Berceanu a demis peste 20 de sefi de cand a preluat conducerea ministerului

Setari Cookie-uri