Comentarii pe articolul Raiffeisen, amendata cu 3,4 mil. euro pentru furnizarea de informatii inexacte [Update]


Raiffeisen Bank

Popescu Gabriela la 21 Aprilie 2010, ora 23:13
Am investit in Programul "Banca pentru locuinte, timp de peste 1 an, pana cand am constatat ca suma depusa de mine scadea lunar. Am cerut explicatii functionarelor bancii si mi s-a raspuns ca acest lucru se datoreaza comisionului perceput de banca pentru intretinerea contului. Am protestat invocand o logica simpla: nici o suma de bani depusa intr-un cont nu poate scadea. Astfel ca am cerut retragerea contului. Am primit suma cu 10% mai mica.
De retinut ca nici unul din functionarii bancii nu a schitat vreo intentie de a-mi oferi o alternativa!
Dupa parerea mea, Raiffeisen Bank este de departe cea mai neprofitabila banca.
Sorcoata Mircea la 22 Aprilie 2010, ora 12:05
Aveti foarte mare dreptate,toate bancile sunt rele dar parca RAIFFEISEN este cea mai rea.am avut si eu un cont la ei si mi-a fost blocat pentru ca firma nu a alimentat contul 2 luni,eu avand o datorie la banca.Am achitat datoria la banca si am inchis contul.Aceiasi indiferenta.lipsa de respect a angajatilor bancii,atunci cand am inchis contul.binenteles ca nu au intrebat de ce vreau sa inchid contul.Chiar nu sunt interesati nici ei nici banca.Clientii sunt numai niste vaci de muls pentru comisioane!Dar traim in romania!
Panaitescu Calatan Simona la 22 Aprilie 2010, ora 21:40
Nu cred prima varianta, cea cu Banca pentru Locuinte. Atata timp cat stiai cum functioneaza programul, ca este o investitie pe termen mediu si lung, nu inteleg de ce ai retras banii inainte de a primi prima de la stat si a primi profitul. Consider ca nu bancile sunt vinovate pentru faptul ca o persoana nu stie sa-si gestioneze banii in asa fel incat sa iasa in castig,oricat de mic ar fi acesta.De la angajatii unei banci vei primi variante,dar nu poate sa fie langa tine in fiecare zi sa-ti repete pasii,mai depinde si de om. si de cata cultura financiara acumuleaza in viata sa,Iar in cel de-al 2-lea caz sunt sigura, ca ati mers si v-ati arata nemultumirea pentru faptul ca aveti contul blocat, desi aveati o DATORIE fata de aceea banca....nu cred ca era cazul sa va mai intrebe careva: dar de vreti sa inchideti contul?sa nu fim penibili......

  Inapoi la articolul Raiffeisen, amendata cu 3,4 mil. euro pentru furnizarea de informatii inexacte [Update]

Setari Cookie-uri