Comentarii pe articolul Bancherii vs Boc: Comisionul de rambursare anticipata - eliminat sau doar limitat la 1%?


Bancile sa dispara

Soare Severina la 23 Aprilie 2010, ora 08:04
Din punctul meu de vedere acest gen de camatarie egalizata ar trebui sa dispara.
Degeaba vrea Boc una alta, atata timp cat in structurile institutiilor de stat (vezi Ministerul Finantelor) sunt instalati ''pionii'' principali dirijati de grupurile masonice cu intentii intunecate.
Intentiile lor sunt de a tine poporul roman sub control...
Caimac Laurentiu la 23 Aprilie 2010, ora 18:42
prea radicala esti, ti-a intrat soarele-n ochi :)
pai cine ii pune pe oameni sa ia imprumuturi de la banci? aud tot felul de versiuni, cu comisioane ascunse, cu bla bla. eu am luat credit pt un apart. am intrebat initial... care sunt absolut toate costurile. mi s-au dat pe hartie si la revedere. este adevarat ca influentata de schimb, o rata in euro, sau mai ales in franci elvetieni, pare sa fi crescut. iar apartamentele au fost cumparate cu aproape pret dublu. dar amintiti-va momentul in care ati semnat copntractul de vanzare cumparare. clipa fericita? da! de ce? v-a platit banca apartamentul. poate ati reusit sa va rezolvati si avansul din imprumutul contractat. si acum, bancile sunt camatari. cine spune ca bvancile sunt camatari, ii rog sa imi imprumute cat de multi bani, cu dobanda de 6% pe an. Promit sa-i restitui in 30 de ani. Cine imi da? Cine isi asuma riscul? Deci bancile sunt benefice. Pana si camatarii, ca nu s-au inventat singuri. Cand nimeni nu-si asuma riscul sa-ti dea bani, sunt buni. Daca cel care nu plateste imprumutul, e executat silit, bancile sunt de vina, nu ei ca sunt rau platnici. Daca s-ar putea in tara asta de paiate sa primim la 18 ani BMW, vila cu piscina si abonament la Bamboo, poate am fi si credinciosi. Pt ca e tara unde se cheltuie mai mult decat se produce. Tara a aparentelor, smecheriei, pcr-ului si parintilor campioni. Daca romanul are 10.000 de euro, cumpara masina de 50.000. Dar nu se gandeste ca mai exista si benzina, intretinere, taxe, asigurare, parcare etc Acu 2 ani am auzit de unul ca a dat in judecata o firma ca nu i-a dat credit doar cu buletinul. A castigat. Acu cred ca multi ar da in judecata firmele ca le-a dat credit pe baza adeverintelor de salar umflate de patroni binevoitori. Asta e partea intunecata, capul romanului, nu intentiile masoneriilor. sper sa nu interpretati sa sunt bancher mason :)). nu ca n-as vrea.
Radu Laurentiu la 25 Aprilie 2010, ora 21:37
Dle Caimac Laurentiu,
Se vede treaba ca NU ai luat credit de la nici o banca ci doar te-ai interesat.
Pentru ca la prezentare toate sunt bune si frumoase.Dar apoi iti dubleaza dobanda cum vor ei si nu la 6% cum crezi,ci peste 10%.La prezentare iti spun ca dobanda se va alinia la cele europene ca ele sunt banci europene si nu romanesti.In tarile lor de origine nici nu indraznesc sa faca ce fac la noi.Mai vin cu explicatii aberante cum ca dobanda marita este efectul inflatiei!Adica la credit in EURO este influientat de inflatie!In lei da,asa este dar nu in euro!Asta e explicatia unui director de banca vai de pregatirea lui!
Roxana la 26 August 2011, ora 20:39
bancile ar trebui sa dispara sau, altfel spus, nu ar fi trebuit niciodata sa fie lasate sa functioneze sub forma actuala adica in inerenta cu statul. problema nu se pune pe seama imprumutului pe care Gheorghe il plateste insutit si indelungat fiindca nimeni nu l-a obligat pe acesta sa cheltuie mai mult decat produce ci pe seama companiilor care au devenit monopoliste prin intermediul acestor camatarii dirijate de stat dictand astfel preturile, nemaitinand cont de piata libera care se zbate pur si simplu sa rasufle.Exista Piata Libera cand marii producatori ai materiilor prime sunt detinuti de bancile care au bani cu nemiluita de la stat??? vreodata se va compara munca unei fabricute de extractie de minereu de fier din Valea Prahovei cu gigantul norvegian??? Reflectati

  Inapoi la articolul Bancherii vs Boc: Comisionul de rambursare anticipata - eliminat sau doar limitat la 1%?

Setari Cookie-uri