Comentarii pe articolul Topul celor mai ieftine zone de locuinte din tara


erori cotatii CLUJ

Timbus Radu la 23 Aprilie 2010, ora 10:29
Din respect pentru publicatia pe care o lecturam si din care ne luam informatii, tin sa precizez urmatoarele:
-informatia despre pretul mediu in Marasti (cartier intins, cu peste 30% din populatia din Cluj- Napoca) este eronat: Nici in momentele de varf ale pietei imobiliare in zona rezidentiala subiect (in blocuri) nu a fost o cotatie medie de 1.500 euro/mp.
-cartierul Zorilor (cartier mai nou, totusi, aerisit si beneficiar direct al mutarii traficului greu pe autotrada Turda Gilau) nu poate sa fie cel mai putin cotat, atat timp cat luam in considerare cartierul Iris-Muncii, sau chiar Marasti Nord.
In concluzie, cu siguranta nu Marastiul este cel mai scump (care in niciun caz nu trece peste o medie de 1000 euro/mp la standarde moderne doar luat esantionul) si nici Zorilor cel mai ieftin.
Consider ca sursa de unde s-a preluat informatia trebuie verificata, dar dupa cum apar 2 erori , cred ca trebuie ... cautata o alta alternativa .
Un astfel de articol poate sa induca in eroare participantii pe piata (si asa tensionati si fara repere certe), care au incredere intr-o publicatie serioasa.
In rest, ideea articolului este foarte buna, fiind pacat a se pierde interesul prin citarea unor surse slab documentate.
Moldovanu Florin la 25 Aprilie 2010, ora 15:58
Drept reply la commentul lui Timbus Radu.
Poate acesta este si interesul celor se au furnizat informatiile. Toata lumea vrea sa-si ia o felie din piata de locuinte in specual in vremurile astea de criza.
;)

  Inapoi la articolul Topul celor mai ieftine zone de locuinte din tara

Setari Cookie-uri