Comentarii pe articolul Absolvent de facultate, caut job. Afla cand isi revine piata fortei de munca pentru tineri


problema e cu aceste studii superioare de fapt ....

Ione la 28 Aprilie 2010, ora 08:22
Ar trebui sa inceapa cineva o campanie prin care sa li se insufle tinerilor de 16-18 ani mentalitatea de A MUNCI intai, si dupa macar 3 ani de munca sa vada ce facultate vor sa faca de fapt. Asa, se bulucesc toti sa faca facultati care nu au nici o legatura cu aptitudinile lor, ba mai fac chiar si 3 facultati in acelasi timp (am o colega in grupa, face TREI facultati in acelasi timp!!!!), si pe urma se mira ca sunt in prima zi de lucru si habar nu au pe ce lume traiesc!
Sa nu mai discut de cata prostie se plimba biped pe holurile facultatii si ce ifose si ce talente, 20% dintre studenti poate se ocupa de scoala cu adevarat, restul fac doar figuratie. Am o colega la birou, e la vestita Spiru Haret. S-a transferat de la ID la ZI, lucreaza program normal, nu calca niciodata la cursuri ..... Va intreb eu .... care studii superioare, fratilor???? Cand ea nu stie sa scrie o imputernicire si o scrisoare de insotire, fiind angajata ca si secretara???
Vai de viitorul negru al Romaniei! Daca spuneam asta in urma cu 15 ani, imi radeau toti in nas. Uite nah unde s-a ajuns, vedeti si voi, stati stramb si judecati drept...

  Inapoi la articolul Absolvent de facultate, caut job. Afla cand isi revine piata fortei de munca pentru tineri

Setari Cookie-uri