Comentarii pe articolul MY MUSICAL BOX: Mahavishnu Orchestra - Birds of Fire, 1973


BRAVO!!!

Simion Florian la 30 Aprilie 2010, ora 20:29
D-le Lascu,

Dac de curnd expresia 'Jos Plria' nu ar fi fost arestat pentru interese comerciale de un trust media, ea -expresia- ar fi fost cea necesar pentru iniiativ. Este ceva ciudat, deoarece cele trei albume fac parte n totalitate din 'Hall of Fame'-ul personal. Le cunosc pe de-a ntregul, n detaliu, nc din anii '70.Ani glorioi care cuprind multe alte perle, rubine, diamante. Le-a enumera, dar nu vreau s par c v fac sugestii. Sunt sigur c mai avei adevrate gloane pe eav.
Revin. M bucur enorm, nu neaprat pentru mine, ci pentru cei care - poate - vor pune...urechea s asculte cu mintea ce muzichie am consumat unii.

Felicitri!
Catalin Lascu la 1 Mai 2010, ora 14:41
Multumesc pentru apreciere. Ma bucur ca avem gusturi comune in materie de muzica si de anii 70...lucru oarecum normal, fiindca vorbim de capodopere cunoscute multor iubitori de muzica adevarata.

Acesta e si scopul meu, triplu: sa scriu despre muzica preferata, sperand ca amintirile care imi fac placere, vor face placere si celor care cunosc bine albumele respective, dar si celor care s-au nascut mai tarziu, facandu-i poate sa descopere niste comori.

Am primit un mesaj - nu aici - de la o persoana mai tanara, care nu stia prea multe despre John McLaughlin, si care dupa lectura articolului, s-a hotarat sa mearga la concert. Adaugat la al dvs., ma face sa cred ca merita intr-adevar efortul.

Toate bune !



Popescu Daniela la 10 Mai 2010, ora 18:26
Buna ziua! Spuneti-mi si mie cand vine si mai ales daca se mai gasesc bilete unde?Multumesc anticipat!
d

  Inapoi la articolul MY MUSICAL BOX: Mahavishnu Orchestra - Birds of Fire, 1973

Setari Cookie-uri