Comentarii pe articolul Povestea celor mai longevivi HR manageri


Recunoastere prin salariu

Mihai la 2 Mai 2010, ora 15:05
In sustinerea celor afirmate in tema "Competitivitate" pot veni cu urmatoarele "fapte":

1. Dupa 7 ani petrecuti in PWC am ajuns la un nivel si o perioada de business in care totul devenise flat si nu imi mai gaseam locul intr-un mediu care nu oferea provocari, knowledge si competitivitate.

2. Primul pas a fost tot intr o multinationala din BIG 4 unde pt un pas in plus pe career path mi s a dubklat salariul. (ear evident ce mult ramasesem in urma datorita faptului ca statusem 7 ani in PWC).

3. Urmatorul pas a venit normal ca o provocare in una din cele mai mare conglomerate din lume, intr-o pozitie Europeana. Chiar daca cresterea salariala nu a venit proportional, provocarile si mediul de lucru "out of border" a contat ENORM fapt ce a fost cuantificat material mai tirziu.

4. Ultima provocare a venit din property dvlp, pe o pozitie de CFO unde am ajuns usor la sume care de 6 cifre in EUR net/an.

Noroc, seaze the opportunity, perseverenta... putem sa i spunem cum vrem dar ceea ce m-a condus a fost sa atac noi provocari si sa nu las "actualul" sa ma plictiseasca. De multe ori, partea materiala a venit dupa.

  Inapoi la articolul Povestea celor mai longevivi HR manageri

Setari Cookie-uri