Comentarii pe articolul Ce spune mediul de afaceri despre amenintarea cresterii TVA si a cotei unice


Singura Solutie

Alexandru Anitei la 6 Mai 2010, ora 10:08
Singura solutie viabila la criza este restructurarea aparatului functionaresc care stim foarte bine este excesiv si opresiv. Cel putin 50% dintre functionari stau oricum degeaba cum stim cu totii care am fost pe la administratii in ultimul timp.

Masuri administrative de simplificare a procedurilor si o computerizare si interconectare crescuta a tuturor institutiilor ar reduce si mai mult nevoia de personal. In plus, s-ar obtine si o diminuare a coruptiei precum si o eficientizare a mediului privat.

Problema e ca aceasta solutie e ultima la care se gandesc guvernantii si imposibil de aplicat din pricina clientelei politice si a scandalurilor ce vor duce la prabusirea multora. Solutia aceasta trebuie impusa de societate, oamenii trebuie sa iasa in strada sa o ceara, firmele sa practice greva financiara si sa forteze Guvernul sa actioneze.
Musat Marius Gabriel la 6 Mai 2010, ora 14:37
ok! ce viitor au copiii nostri (studenti) in aceasta societate. ? Ce vina avem pentru a plati alte majorari de taxe ?Chiar nu avem pe cineva capabil ,sa ia masuri radicale pentru cei care sfideaza legea sau o incalca flagrant si grosolan,vedeti zilnic in mass- media !

  Inapoi la articolul Ce spune mediul de afaceri despre amenintarea cresterii TVA si a cotei unice

Setari Cookie-uri