Comentarii pe articolul Basescu: TVA si cota unica nu vor fi majorate. Salariile bugetarilor, taiate cu 25%


MAJORARE TVA SI IMPOZIT PE PROFIT/VENIT

Ghizdovat Tatiiana la 6 Mai 2010, ora 18:59
Ma revolta cumplit ca dupa atatia ani dupa '89 traiesc acelasi scenariu de manipulare a "maselor" pe care l-am invatat iainte de '89. Sa exemplicfic. In anii '85 am fost angajati , atat eu cat si sotul meu, la CUG IASI (FORTUS ) pe functii cu studii suoperioare din pacate, si atunci cand se apropia ziua platii lichidarii salariale se lansa zvonul ca se vor plati numai 60 sau 70% din salarii. Toata furia noastra se consuma in yilele premegatoare yilei de salariu cand fiindu+ne platit de exemplu 80% din salariu eram, ca prostii, atat de multumitica nu e 60m % )care ar fi insemnat un deyastru= incat eram aproape )si aici vorbesc de toti dsalariatii cu studii superioare= aproape recunoscatori pentru ce am primit. Acelasi lucru se va intampla si acum. Au scos ca zvon o crestere aberanta )si toat lumeqa si+a consumat furia contestant aceste cifre) si acum Basescu spune ca nu se va aplica dar anunta niste masuri mai drastice si practic de neaplicat si de de nesuportat incat atunci cand se va aplica de exemplu un 22% la TVa si un 19% la profit-venit vom fi nu, dupa modelul cunoscut chiar recunoscatori. In concluyie, nu am evoluat in acesti ani nici macar in tehnicile de manipulare a populatiie, toto cele comuniste se dovedesc a fi mai bune. Chiar dac datorita schimbarii din 89 acum nu mai suntem salariatii nimanui si ne practicam meseria si specialyarile pe cont propriu, deci avem o situatie mai buna decat inainte, tot nu ma pot abtine sa nu ma revolkt ca retraiesc aceleasi momente dupa mai bine de 20 de ani.
Oana-Gabriela Pintilie la 6 Mai 2010, ora 19:23
Cei de la Guvern nu sunt in stare sa plateasca salariile celor care lucreaza cu fondurile europene si prin care UE plateste 75% din ele...........dar de ce nu injumatatesc salariile directorilor de la diferite servicii de stat...sau senatori,deputati...ca si asa stau si dorm.....nu fac nimik pt tara asta......nu am cunoscut regimul Ceausescu,eram prea mica, dar acum mi-as dori sa ma intorc pe timpul lui , decat sa mai suport regimul din Romania.
Ion la 6 Mai 2010, ora 23:14
Ce zici e un scenariu foarte plauzibil, dar efectul dezastruos pe care o sa-l aiba marirea TVA si cotei unice nu e perceput realist de politicienii nostri.

  Inapoi la articolul Basescu: TVA si cota unica nu vor fi majorate. Salariile bugetarilor, taiate cu 25%

Setari Cookie-uri