Comentarii pe articolul Sfatul lui Basescu pentru bugetarii cu lefuri taiate: Cautati un job la IMM-uri!


Pensionarii incotro?

Risnoveanu Gelu la 7 Mai 2010, ora 11:24
Bun, am inteles, se incearca impingerea surplusului de functionari catre sectorul privat. Oare nu era mai simplu si mai logic sa se fi facut o restructurare in timp, si automat cei restructurati se indreptau catre alte locuri de munca. Oare numai acu si-a dat seama Basescu de faptul ca sint prea multi in sectorul bugetar??? Dar la virf se va face ceva pt. a inchide robinetele catre clientela politica? Ma indoiesc. E mai usor de lovit in prostime.

Dar pensionarii ce vor face? Asta nu spune al nostru presedinte intelept. Ei spre ce se vor indrepta? Catre mintuitor? Ca cica cei saraci aici o vor duce bine dincolo. Oare la asta s-a gindit, ca o rezolvare, Basescu atunci cind a anuntat reducerea pensiilor? Dar ar mai fi o problema: maforitatea covirsitoare a pensionarilor a cotizat la fondul de pensii de-a lungul a cel putin 30 de ani. Si au contribuit cinstit, fara reduceri. Deci mi se pare corect ca sa beneficieze de acesti bani, fara a mai fi impozitati si fara a se face reduceri. Nu e vina pensionarilor ca niste nesimtiti, care s-au catarat acolo sus, prin mijloace de multe ori la limita legalului sau chiar ilegalului, au facut si fac prapad in banul public dupa bunul plac. Si asta fara a da cu subsemnatul.

La asta ce poate sa mai spuna vizionarul presedinte. Nu era mai simplu sa fi infiintat niste lagare de concentrare unde sa fie adunati pensionarii nesimtiti care pretind sa li se plateasca cinstit amaritele de pensii de subzistenta? Mi se pare mult mai cinic faptul de a taia din niste pensii si asa amarite. Care nu le ajung decit pt. a se chinui dupa o viata de munca cinstita, in timp ce niste parlamentari nesimtiti au pretentia ca dupa ce termina cu parlamentul sa beneficieze de niste pensii nesimtite, fara a fi contribuit cu ceva.
Curat cinism.

  Inapoi la articolul Sfatul lui Basescu pentru bugetarii cu lefuri taiate: Cautati un job la IMM-uri!

Setari Cookie-uri