Comentarii pe articolul Alin Burcea, Paralela 45: Decizia de reducere a salariilor trebuia luata in 2008, asa cum au facut ungurii


Tema de gandire

Asztalos Anamaria Clara la 7 Mai 2010, ora 16:58
Cu ideea reducerilor sunt de acord, insa consider ca ea trebuie sa fie diferita pentru ala care castiga 4500 si ala care castiga 1000. Iar la pensionari si someri, nu cred ca este acceptabila.
Eu as propune ca un an sa nu se mai fure.
Pentru domnul Burcea, chiar asta este prima masura de crestere a consumului, reducerea salariilor.
Apoi, cine l-a impedicat pe guvernul Boc sa taie din salarii mult mai repede? Campania domnului Basescu?
Mai apoi, fiind domnia sa, proprietar de agentie de turism si industria serviciilor nu produce ca nu manufactureaza telefoane si cunoscand personal ce "ritm infernal de lucru" :) este la o agentie de turism, imi permit sa cred ca tocmai vacanta e prima de lista de taiat. Nu ca pana acu ne permiteam prea multe, dar de o saptamana de evadare strangeam. Acum, sigur nu.
Domnul nu trebuia sa plece bou si sa se intoarca vaca, era deja ambele, cat timp discursul este unul "jenibil", dandu-si cu stangu in dreptu de vreo doua ori.
la 7 Mai 2010, ora 18:49
Dar daca doamna Udrea avea dreptate? Burcea nu cumva si-a facut fabrica unde si lucreaza azi din scaunul de functionar public al statului? Nu cumva a distrus o mare companie de turism nationala si a creat un chiosculet pentru plimbari?
Braboveanu Claudiu Ion la 7 Mai 2010, ora 22:54
Salariile presedintelui, parlamentarilor, senatorilor trebuiesc micsorate la 3000 lei. Numai asa isi vor spala pacatele prin marirea salariilor mici si micsorarea salariilor mari si asa oamenii vor revenii la calitate, fiecare isi va lua in serios meseria pe care o practica. Nu salarii de la 1 la12 ci salarii de la 1 la 5 diferente Presedintele nu a spus niciodata nu, cand si-au marit salariile lor, daca el e destept si patriot iese in fata si spune de la 01 luna x eu si toti cei care conducem tara nu vom mai incasa mai mult de 3000 lei lunar. Aceia dintre noi care se cred mai destepti mai deosebiti, n-au decat sa-si deschida firme sa angajeze oameni, sa plateasca impozite si taxe cum plateste domnul Alin Burcea cat si ceilalti oameni de afaceri cu bun simt responsabil pt. societate.


Alin Burcea la 8 Mai 2010, ora 08:40
Draga Clara, eu amrecunoscut, cel putin, ca sint si bou si vaca.
Da, domnul Boc nu a redus salariile, intrucit urma o campanie electorala.
Nu, reducerea salariilor bugetarilor nu creste consumul.
de la particulari, am dat afara 500.000 de oameni.Nici unul nu a iesit din rind, nici unul nu a iesit in strada.Am tres..ca boii.
In 2009, nu a fost dat afara nici 1 bugetar!e normal?
Eu am spus ca trebuia redus de mult, evident cu un procent mai mic.
sa nu uitam cheltuielile materiale, adica celelate cheltuieli din ministere.Despre astea nu vorbeste nimeni!oare de ce?la noi, la Turism, est buget de 5 milioane de promovare, si nu s-a folosit mai nimic, pentru a umple statiunile!Unde-s banii?Vrem promovare mai multa!
Vasile Nastasa la 10 Mai 2010, ora 09:30
Clara, felicitari.L-ai ghicit!
Burcea cu B de la ce spunei mai devreme.
Cum isi permite domnul Burcea sa vorbeasca de ritmul infernal in care se lucreaza la privat?
Tu care le dai minim pe economie la angajati ca sa-ti ramana mai mult tie?
Unde scrie ca bugetarii sunt platiti din impozitele dansului?
Sau chiar daca ar fi asa, ce le da dreptul unora sa fie nesimtiti si sa strige asta in gura mare?
Sa zambeasca cand intra intr-un birou, sa spuna un simplu Buna ziua?
Nu, toata lumea spune vreau ca eu te platesc!
Sunt servicii de care beneficiaza chiar bugetarii si fara de care nu se poate.
De ce nu s-a facut o grila de impozitare diferita?
Si vino si cu o solutie, fa o propunere, nu arunca cu pietre.
Si du-te pe la finante, pe la primarii pe la, ...., dar dupa ora 4.Sa vezi ce munti de hartii au unii de rezolvat dupa voi.
Oricum, sa ai o zi frumoasa!

  Inapoi la articolul Alin Burcea, Paralela 45: Decizia de reducere a salariilor trebuia luata in 2008, asa cum au facut ungurii

Setari Cookie-uri