Comentarii pe articolul Un restaurant pe saptamana: Mju isi asuma riscuri (o cronica subiectiva)


Vita cu miso

Marius la 7 Mai 2010, ora 19:01
Eu sunt ospatarul care v-a servit in ambele dumneavoastra vizite la Mju, si permiteti-mi sa fac trei comentarii-unul, n-am vazut vreodata vreun client sa plece cu paharele si tacamurile la pachet, doi, vita pe care ati mancat-o era cu pasta de miso, stiut fiind ca pasta de soia este sarata, si trei, sosul de la St. Jacques este cu smantana dulce si ananas, chiar nu-mi explic cum a ajuns pepperoncino acolo; va asigur ca nu se va mai intampla.
Mai vreau doar sa adaug ca sper ca nevestele domnilor ce traiesc in imoralitate vor veni la Mju sa vada unde NU vor sa le aduca sub niciun chip sotii lor si ca astfel voi avea si eu cu cine sa mai schimb o vorba.
George Butunoiu la 8 Mai 2010, ora 07:50
Draga Marius, copiez aici raspunsul pe care ti l-am dat si pe blog:

- Daca am inteles eu gresit ce ne-ai spus (e posibil), imi pare rau si sper sa nu-ti fi facut probleme cu asta.

- Vita pe care am mancat-o a doua oara (cea pe care a cerut-o invitatul meu) era cu miso, intr-adevar, si am uitat sa scriu despre ea (mi-a spus ca a fost buna). Cand am venit prima data am cerut vita cu sos de foie gras, despre aceea e vorba in articol.

- Iti doresc sa vina la Mju cat mai multe fete frumoase, sunt convins ca meritati mai multi clienti decat am vazut eu de fiecare data acolo.

GB

  Inapoi la articolul Un restaurant pe saptamana: Mju isi asuma riscuri (o cronica subiectiva)

Setari Cookie-uri