Comentarii pe articolul Vladescu: Nu vor fi alte masuri decat cele anuntate. Probabil vor exista si reduceri de personal


DA, sigur, si marmota invelea ciocolata in staniol

G T.. la 8 Mai 2010, ora 12:53
Ca reduc cheltuielile cu cei care sunt prea multi e obligatoriu.
Insa nu va amagiti ca nu vor mari taxele.. sigur , nu procentual, vor baga altele in plus. cum au facut cu pesedista idee preluata din zbor de Pogea.
Nu exista nici o strategie, exista doar o asa zisa politica care se face sub presiunile maselor, mase manipulate de sindicate si mafie.

Tariceanu a angajat o gramada de bugetari sub pretextul aderarii la UE, insa procentul fondurilor absorbite, este intr-o proportie atat de mica incat nu a ajutat cu nimic economia. Ne-am ales in schimb cu niste sute de mii de bugetari in carca.
Pentru ce sa mai incepi o intreprindere? ca sa platesti taxe sa tii in spate pe campionii ineficientei?
Ce fac sindicatele pentru prodctivitate si pentru a produce plusvaloare? nimic
Pacat de pensionarii care au muncit o viata intreaga, ei chiar nu au nici o vina, acum isi platesc din greu reflexul conditonat de a merge la vot duminica dimineata.
in rest.... nu este nici o strategie de a stimula economia, absolut nici una, nici de stanga nici de dreapta.
Toate partidele au fost la putere in ultimii 10 ani, ceea ce arata clar ca politician sau personal administrativ, statul asta e condus prost. Angajari unde este nevoie spune Vladescu?
si ma rog unde? la zapcii de la Finante poate, care au devenit o politie politica, insa nu produc nimic, nu ajuta cu nimic contribuabilul. una e sa il ajuti sa produca ca sa aibe de unde plati taxe si alta sa ii iei posibilitatea de a da si la grasan si sa ii mai ramana si lui.

Regula universala din agricultura e sa pui samanta si sa ii creezi conditiile pentru a avea ce recolta. Ori in Romania doar se secera, de guvern, de sindicate, toti doar vor , nimeni nu mai munceste.
Scaderea drastica a unei economii care initial nu prea a avut treaba cu criza din alte state, in urma taxelor absurde ale greierului pe furnica, nu a fost nici o lectie pentru politicienii nostrii.

Asa ca vor urma noi taxe, conform politicii vampirice a statului...

In China inca au pedeapsa cu moartea pentru multe infractiuni, de aia au coruptia limitata, economia pe plus, si nici un tigan
Gura Ovidiu la 9 Mai 2010, ora 11:44
Mai mult ca sigur ca vor fi si alte masuri, gen crestere de tva si a cotei unice; pai asa a fost si cu criza nu vine, dar a venit; nu luam imprumut de la fmi si am luat , minciunile si asigurarile guvernului actual sunt zero !

  Inapoi la articolul Vladescu: Nu vor fi alte masuri decat cele anuntate. Probabil vor exista si reduceri de personal

Setari Cookie-uri