Comentarii pe articolul Vladescu: Nu vor fi alte masuri decat cele anuntate. Probabil vor exista si reduceri de personal


Solutiete hnica anticriza, activa

Neda-Cojocaru Tudor la 8 Mai 2010, ora 12:57
Solutiile anticriza actuale sunt rezultatul neglijentei in serviciu/abuzului de putere. In evaluarea mai sus amintita se incadreaza si rationamentul domnului ministru Vladescu, care considera ca a rezolvat criza prin masurile amintite mai sus si nu se gandeste sa ia in considerare si masuri anticriza, active.
Conform ..Contabilitatii'' utilizate de domia sa, nu precizeaza de unde se realizeaza eficienta economica atata timp cat nu are preocupari in obtinerea ,,valorii adaugate'', prin cheltuirea eficienta a banului public. Dumnealui reprezinta Ministerul Finantelor Publice care, se opun Creativitatii - Progresului tehnic si in consecinta ignora un beneficiul de circa 700 milioane euro, intr-o perioada de 3 ani, reprezentand rezultatul firmei mele infintate in anul 2002 si care nu functioneaza nici in prezent, datorita piedicilor puse si de MFP. Am disponibilitate detalierii informatiilor. Pot fi contactat si la telefonul 0771506244.

  Inapoi la articolul Vladescu: Nu vor fi alte masuri decat cele anuntate. Probabil vor exista si reduceri de personal

Setari Cookie-uri