Comentarii pe articolul IMM-urile: Masurile prezentate de Basescu sunt strict necesare


IMM-urile: Masurile prezentate de Basescu sunt strict necesare

Marius Gabriel la 8 Mai 2010, ora 14:53
Era si cazul sa apuce cineva reforma de coarne pentru ca de un an de zile doar asta auzim ca se vor lua masuri si nu pot sa spun ca nu s-au luat dar abia acum se merge acolo unde este cu adevarat miezul problemei si anume pe unde se scurg bani care ar trebui sa mearga in cofinantarea proiectelor de infrastructura alaturi de bani care vin de la UE, dar cum noi nu putem asigura cofinanatarea pentru ca nu avem bani (pentru ca nu am taiat din salariile bugetarilor, asta deoarece fiind criza incasarile la buget au scazut) nici bani de la UE nu vin deci nici locuri de munca noi nu apar si nici infrastructura nu avem ca sa fim o destinatie atractiva pentru investitori si asa merge lantul slabiciunilor ...
Virgiliu Lica la 8 Mai 2010, ora 20:48
Stimate Marius Gabriel,
Bani la buget nu sunt tot datorita lor!Habar nu au de economie!Parca era o cucoana blonda..care spunea ca se pricepe la economie?Habar nu au!Ei stiu atat TERMINAREA tarii si cine apuca are!!!
Radutoiu Mioara Georgiana la 10 Mai 2010, ora 11:42
Au taiat padurile,dar puteau sa faca rost dematerie prima dintr-o sursa mai la indemina...limba de lemnn.Care IMM-uri sint de acord si care este treaba lor,de ce nu le precizati numele si cu ce se ocupa?
Apropo! Pentru articol si primul comentariu ati taiat chitanta sau lucrati pe datorie?
Grigore Liana la 11 Mai 2010, ora 08:39
Cat de naivi sunteti? Cine da interviul ? Un reprezentant al IMM-ului? In nici un caz. Masurile luate sunt doar inceputul unei exploatari a populatiei , in masa. Dupa marirea TVA-ului si Cotei unice ( care cota unica , ca e variabila) , o sa asistam la decimarea tarisoarei cat se poate de repede.Nu am auzit de o masura de stopare a evaziunii fiscale, de stoparea achizitiilor , facute aiurea si pe multi bani de la firmele clientelare , de pornirea industriei constructiilor, a constructiei de masini, a industriei usoare, etc. Se fac consolidari de camine culturale ( doar pt inchiriere ca sali de nunti), sau scoli in care nu poti sta , de cat de prost sunt lucrate, sau se pun panselute , in fine lucrari fara practicabilitate, in loc sa se indrume banii spre sectoarele care ar trebui pornite sau intretinute .Oricum traim vremuri grele si nu avem cum sa le schimbam....Inca !

  Inapoi la articolul IMM-urile: Masurile prezentate de Basescu sunt strict necesare

Setari Cookie-uri