Comentarii pe articolul Sucu, Mobexpert: Am vrut sa angajez bugetari, insa nu vorbeam aceeasi limba


Aberant!!!

Badiu Cristi Daniel la 10 Mai 2010, ora 10:00
Este aberant cum oamenii de afaceri si unsii neamului se inteleg sa pauperizeze complet aceasta tara, unii printr-o dorinta de profit rapid si fara responsabilitate, altfel decat in lumea civilizata, altii prin inventarea furtului legal si deturnarea banilor de la sanatatea tarii in gusa personala. Alta ar fi situatia, chiar si acum, daca luxul desantat afisat de autoritatille de la noi ar fi stopat si banii ar fi cheltuiti acolo unde trebuie si cu responsabilitate. Vor sa sacrifice oamenii de rand pentru ca imbuibarea lor continua in acest haos de coruptie organizata sa nu se opreasca. As dori sa-i vad pe cei ce vorbesc atat de usor de sacrificarea poporului cum ar putea trai cu cateva sute de lei pe luna. Ii invit sa dea exemplu personal, renuntand la tot ce au macar pentru o saptamana si sa intinda pentru mancare, cheltuieli de tot felul si biruri putinii bani cu care pleaca acasa marea majoritate a celor ce muncesc. E adevarat, poate ca cei mai multi nu s-au ostenit cu scoala prea mult, dar sunt zeci de mii, poate chiar sute care au muncit si au invatat mai mult decat cei ce ne conduc, diferenta este ca acestia nu au avut tupeul sa minta, sa fure si sa jefuiasca pe semenii lor. Cei care nu au mai rabdat si au putut sa faca o alta alegere sunt deja in alt colt de lume, iar acolo fac cinste neamului din care se trag. Sunt prea indignat sa mai continui. Praful si pulberea se vor alege de toti cei ce mai traiesc aici, onor luminatilor guvernanti, de toate culorile.
Neagu Georgiana-Alina la 10 Mai 2010, ora 15:08
Sa traiasca un guvernant sau orice parlamentar/ sau dl Sucu dintr-un ajutor de somaj de 490 de lei sau o pensie de 350 lei si atunci sa-si permita sa mai argumenteze aceste masuri ... Sunt convinsa ca nu le vor ajunge nici o zi macar ! iar intr-o luna ar inebuni de grijia facturilor/ utilitatilor/ sau de foame asta daca nu se duc pana la indianul minune sa-i ceara secretul supravietuirii fara hrana.

Sunt de parere ca, noi toti avem dreptul la un trai decent, indiferent de nivelul de educatie/ instruire, atat timp cat muncesti, esti cetatean al unui stat care se respecta pe sine si pe cetatenii lui, ar trebui sa-ti poti permite sa mananci sanatos/ sa-ti poti achita chiria/ utilitatile, dar ..din pacate in tara asta se cam pierde speranta pentru asa ceva, pentru ca toata lumea vrea sa castige, pe de o parte alimentatia scumpa pe de alta angajatorii care exploateaza angajatii pe salarii mizere... si de ce ? pentru ca ei au un business, i-a dus capul sau au avut oportunitati mai bune, si implicit se cred indreptatiti ca pe banii lor sa faca ce vor din salariati iar daca cei de la stat au fost dati afara intr-un nr redus fata de cei din sectorul privat vor vedea si dansii ca munca la stapan nu mai inseamna timpul trece, leafa merge, vor vedea ca nu mai fac ei legea ca in institutiile unde activau, unde daca aveau chef sa raspunda la tel o faceau daca nu continuau povestile nestingheriti cu colegii iar oamenii veniti cu pb priveau neputinciosi sau se rezvarteau si atunci li se raspunde din toate directiile...este trist ce se intampla, insa fiecare lectie primita trebuie invatata si retinuta.
Buzdugan Sorin la 10 Mai 2010, ora 15:18
Vorbesti prostii domnu Badiu.
Conditia actuala se datoreaza unui numar prea mare de bugetari (situatie datorata PNL-culmea un partid "liberal" cu politici socialiste) si unui numar prea mare de pensionari,(pensionati smechereste majoritatea) asa am ajuns in situatia de fata.
Nu da vina pe decizia de fata ptr ca e una buna desi e tardiv luata.
La mine in familie nu e nimeni care sa lucreze la stat dar am rude care sunt in aparatul bugetar si in comparatie cu mine lucreaza la 3 degeaba...au program de 6-8ore au salarii decente,prime,sporuri si culmea mai vin si odihniti acasa.Se compara cu mine care lucrez 10ore + ore suplimentare neplatite iar cand imi zice seful ca trebuie sa lucrez si sambata, ce indraznesc sa ii zic ceva sau sa-l refuz.
Am fost zilele trecute sa platesc taxele la masina la Directia de Taxe si Impozite sector 5(pe M.Kogalniceanu) si cand am ajuns acolo 6din8 ghisee erau deschise si operationale iar undeva in spate zarva mare cu 7persoane stand si razand la o cafeluta."Hah! Uite ma munca pe astia".
Ia sa le scada putin salariul sau sa mai rareasca din ei sa vezi cum are lumea cu ce se ocupa.
Hutu Aura la 10 Mai 2010, ora 16:00
In loc sa sacrifice ei intreg poporul asta saracit mai bine ii intrebam noi ce au facut cu aceasta tara timp de 20 de ani????????????Sa ii judecam asa cum au facut si ei cu Ceausescu si sa plateasca pentru tot raul facut acestui popor .TOTI SUNT DE VINA PENTRU DEZASTRU IN CARE A AJUNS ACEASTA TARA ,TOTI CARE AU FOST LA PUTERE TIMP DE 20 DE ANI.
Virgiliu Lica la 10 Mai 2010, ora 21:11
Corect!Pentru cel care poarta steagul ca munceste 10 ore+!Las bre ca si eu am lucrat la particular,privat,nu numai tu!Acum sunt in sistemul bugetar si cel putin la mine nu-i mai breaza treaba,si eu muncesc suplimentar ,dar cel putin sunt tratat omeneste!Nu iti doresti si tu treaba asta!

  Inapoi la articolul Sucu, Mobexpert: Am vrut sa angajez bugetari, insa nu vorbeam aceeasi limba

Setari Cookie-uri