Comentarii pe articolul ANALIZA: Sub presiunea FMI, statul este obligat sa taie cheltuielile. Ce va urma?


De ce privatii au putut si statul nu?

Raileanu Constanta la 10 Mai 2010, ora 10:15
Cand au fost afectate de criza, firmele particulare si-au redus serios cheltuielile, inclusiv prin reducere de salarii si personal.
Asa trebuia sa faca si statul de anul trecut. E dureros dar eficent. Pentru ca in sistemul bugetar predomina angajarile pe baza de pile si relatii, ca sunt locuri cu personal mult peste necesar, ca politicienii tin cu dintii de scaune si isi atribuie salarii, sporuri, beneficii luxoase, ca exista mii de pensionari facuti pe spaga, ca noi, cei care am muncit si am platit impozite si taxe fara sa carnim, (ca de, nu suntem scutiti ca marii datornici) am fost luati de prosti, de ce sa ne miram ca s-a ajuns aici? Daca eram deja cu 300 parlamentari, ce mai economie era la buget!!!!! Dar trag toti de timp si mai ales de banii statului, de fapt de banii munciti de noi.
Alina Neagu la 10 Mai 2010, ora 11:14
Cred ca pana astazi avem cu totii idee despre cat este ajutorul de somaj si pensiile, si aici ma refer la oamenii normali si nu la cei cu ajutor de somaj (vezi stirea de anul trecut cu somerul de lux fost dir Romtelecom ..) si pensii de lux (aici nu am un exemplu concret insa sunt convisa ca exista ).

Sa ne spuna un ministru/ parlamentar/ chiar si presedintele pe care unii dintre noi l-au votat cum se poate "trai bine" dintr-un aj de somaj de 490 lei (fara aplicarea noua a reducerii!) cum poate plati utilitatile (lumina/intretinere/ de ce nu un cablu tv .. plus ca trebuie sa-si asigura si hrana zilnica ....la pensionari nu mai comentez..ca oricum o fac degeaba..Nimeni nu aude acest popor care trage sa moara usor usor de mana celor alesi.

Mi-e sila de oamenii care ne conduc tara! iau masuri la rece si scad scad tot de la cei amarati, le propun sa stea 2 min nu mai mult si sa se puna in locul celor care au venit pe luna nu zic aj de 490 de somaj sa zicem 600 lei. Cum achita intretinere sa zicem de 250 lei, utilitati de 100 sa spunem lumina si un ab tv si sa faca cumparaturi pentru o luna de 250 de lei!! este tragic ... CRed ca ar inebuni pe loc daca chiar s-ar regasi in situatia asta dupa ce ar fi gustat si statutul de om cu toate posibilitatile.

Astfel de oameni, nu merita sa se afle in pozitiile din care sa hotarasca soarta unei natiuni.

Imi place tara mea, dar nu si oamenii care traiesc in ea incepand de la conducatori pana la infractori de toate marimile ( care de multe ori au ambele "calitati" ).

Daca mai continuam sa traim in stilul asta si sub aceasta conducere nu ne ramane decat sa emigram.
Dimache Florin la 10 Mai 2010, ora 16:20
Corect Alina ai mare dreptate!!

  Inapoi la articolul ANALIZA: Sub presiunea FMI, statul este obligat sa taie cheltuielile. Ce va urma?

Setari Cookie-uri