Comentarii pe articolul Topul industriilor cu cele mai multe falimente


Topul industriilor cu cele mai multe falimente

la 10 Mai 2010, ora 15:00
CONSTRUCTII. Constructii civile executate cu romani dar firme straine. Salarii de mizerie cu beneficii uriase, ale firmelor.Imbunatatirile Funciare, considerate lucrari comuniste, . Au fost distruse. Someri cu duiumul. Cine sa mai refaca distrugerile din ultimii 20 de ani???
Constructii Hidrotehnice lasate in paragina. Baraje picate, lacuri de acumulare desfintate. Someri. Cine sa le refaca???
Cai ferate folosite firme din Suedia, traseul Bucuresti- Barlad- Iasi, construit pentru Sageata Albastra , inchis astazi dupa doar 2-3 ani de folosire. Taluz alunecat in urma plolor si vanturilor . Dar au intrat bani frumosi.
Industria alimentara. Ulei nu se mai face in Romania. 14 fabrici vandute si inchise. Bani investiti in consolodari cladiri si investitii in utilaje ..pe apa sambetei, nu au intrat nici in evaluari.

Ce mai producem cand toate produsele sunt din import. ???Si salarii de mizerie doar forta de munca romaneasca este cel mai prost platita.
Industri extractiei???? Mine inchise cu duumul. carbunii candava o sursa de energie termica a disparut... Sarea ...cea mai bine vanduta resursa a subsolurrilor noastre...acum este inghitita de apa,..sate intregi disparute...

Petrol, vandut la rusi, cand rusii cumparau de la noi.

Zootehnie ...rase de animale importate din Olanda...Unde sunt rasele noastre.

Agricultura..pomi fructiferi, legume, cereale, soiuri create pentru Romania au disparut. Importam soiuri noi care nu sunt adaptate la conitiile noastre meteorologice si sol.
Felicitari domnilor guvernanti pentru asta v-am votat

  Inapoi la articolul Topul industriilor cu cele mai multe falimente

Setari Cookie-uri