Comentarii pe articolul FOCUS: Oamenii de afaceri analizeaza programul de reducere a salariilor si pensiilor


bugetar nu inseamna doar administratie publica

la 10 Mai 2010, ora 17:41
doamnelor si domnilor, bugetar nu inseamna doar tanti plictisita si irascibila de la ghiseul la care platim diferite impozite si taxe. bugetari sunt si cadrele didactice, bugetari sunt si medicii. toata lumea vorbeste de bugetari in sensul de functionari publici, ignorand celelalte categorii. un medic rezident in ultimul an, in urma reducerii de 25% va ramane cu un salariu net sub 1000 de lei pe luna. un asistent universitar incepator, dupa ce a facut si un doctorat, la fel. la ei cine se gandeste? ar trebui pusi factorii decizionali sa traiasca in romania de azi cu o familie cu 750 sau 850 de lei pe luna, sa ii vedem cum se descurca.

si nu va amagiti ca se vor face atat de mari economii la bugetul de stat sau ca lumea va fi pusa pe picior de egalitate - clientela politica ocupa in orice institutie posturile de conducere bine platite, si tot ei vor ramane. afectati vom fi doar noi, nenorocitii care am sperat la o viata mai buna, dar am uitat ca trebuie sa fim pdl-isti pentru asta.

si de relocarea fortei de munca in imm-uri se vorbeste foarte usor. dar nimeni nu se intreaba - in care imm-uri, ca majoritatea sunt falimentare.

asa cum spune "presedintele" nostru - "sa traiti bine!" daca veti mai putea in conditiile actuale.

  Inapoi la articolul FOCUS: Oamenii de afaceri analizeaza programul de reducere a salariilor si pensiilor

Setari Cookie-uri