Comentarii pe articolul Topul nemultumirilor: Ce nu ofera agentii imobiliari clientilor


noroc cu Prima Casa

Dumitrescu Eliza la 11 Mai 2010, ora 10:39
Din cate am observat cand mi-am cumparat apartamentul prin programul asta Prima Casa, pe langa faptul ca domnul de la agentia imobiliara nu a facut altceva decat sa ne puna in legatura cu proprietarul, am avut si probleme din cauza lui pentru ca apartamentul nu avea intabularea facuta corect si am pierdut 1 luna jumatate din timpul acordat pentru a remedia acest lucru. Domnul s-a uitat putin pe acte si a zis este perfect in regula. Ne-a lasat 5 minute sa vedem apartamnetul si bineinteles ca inainte de vizionare am fost fortati sa semnam acea conventie de vizita unde este clar scris si acel mic comision de x% la care sa mai adauga si TVA deci din start ai pierdut sansa sa negociezi comisionul. Si au un enorm noroc cu programul asta pentru ca actele pleaca singure pe unde se duc si agentul nu trebuie sa alerge deloc.
Mi-am invatat lectia! Pe viitor nu voi mai apela niciodata la acesti domni care nu fac absolut nimic, si infinal asteapta sa dai banul gros!
Cristian.B la 16 Iunie 2010, ora 15:10
Eliza, acestii domni de care vb. ti-au gasit casa pe care o doreai, actele nu pleaca singure pentru ca nu au picioare, documentaia pentru banca si fondul de garantare ma indoiesc ca ai intocmito tu, daca era asa probabil inca mai umblai dupa acte. Asa ca fa bine si suna-ti agentul imobiliar si multumestei pt. casa in care locuiesti, Putina recunostinta nu ar strica.

  Inapoi la articolul Topul nemultumirilor: Ce nu ofera agentii imobiliari clientilor

Setari Cookie-uri