Comentarii pe articolul Mamele ar putea primi maximum 800 de lei pentru cresterea copilului


Mamele ar putea primi maximum 800 de lei pentru cresterea copilului

Comsa Antoanela Virginia la 11 Mai 2010, ora 15:10
Mi se pare o prostie fara margini. De ce nu spun cate din cele 200.000 persoane primesc o indemnizatie mai mare decat valoarea salariului mediu pe economie? Si de ce nu spun cam care ar fi economia prin diminuarea acestui ajutor? Nu cred ca sunt multe femei care stau in concediu de ingrijire a copilului mai mult de 6 - 12 luni (vorbind despre cele care au venituri impozabile mai mari de 4000 lei). De ce nu reduc din cheltuileile guvernului, din banii pe care ii dau pe masini si alte prostii? Ar trebui sa incurajeze natalitatea!!!!
Un Tatic la 12 Mai 2010, ora 09:01
"Legea pe care am promovat-o este una dintre cele mai avansate, una dintre cele mai generoase din sistemul european", a declarat premierul Emil Boc, la finalul sedintei de Guvern.
spunea candva Boc,

acum dna Vass spune ca pentru 20.000 de mamici nemaneliste, este prea mult 4000 ron dupa ce au platit ani intregi multi bani pentru nimic... La spital platesti si te duci cu punguta, ca pe vremea lui Ceausescu, dar sa cumperi "pampersi" spunea un reputat om politic - este prea mult...
Marcu Dan la 12 Mai 2010, ora 10:00
Anunt umanitar :

Soarta a lovit crunt Polonia, tara prietena a Romaniei. In aceste momente grele, ar fi crestineste sa ne ajutam semenii aflati in necaz si sa donam ce nu ne mai trebuie si ce nu mai au ei : presedintele si guvernul !!!
Rolanski Mara la 12 Mai 2010, ora 11:37
Nu este de loc o prostie,este foarte bine si numai pentru parintii care au lucrat si lucreaza pentru statul roman,lucreaza in Romania sau pentru Romania.Pentru cei care nu au lucrat,
nu se da INDEMNIZATIE si CU ALOCATIA PENTRU COPII AR TREBUI LA FEL SA SE procedeze,sa primeasca alocatie numai copii ai caror parinti au lucrat sau lucreaza in Romania sau pentru Romania(cei din strainatate care trimit bani in tara).Cei care nu au lucrat niciodata sa nu primeasca nici indemnizatii,nici alocatii,niciun ajutor de la Statul Roman.Deoarece sunt oameni care nu au lucrat niciodata si nu s-au nascut in Romania,dar si-au facut acte romanesti si primesc ajutoare de la statul roman sume exorbitante.Sunt oameni in putere si foarte sanatosi,care se duc in strainatate si ne fac de tot rasul.
Prodan Mariana la 12 Mai 2010, ora 13:24
Nu va inteleg guvernantilor. In loc sa va ocupati sa gasiti intr-adevar o masura de combatere a crizei diminuati salariile, pensiile si indemnizatia de crestere a copilului. Sunteti niste ipocriti, in loc sa va scadeti voua salariile trageti tot pe amarati. RUSINE SA VA FIE!

Copiii sunt viitorul Romaniei de maine, daca le luati si putinul care-l au atunci mai putem vorbi de viitor? Voi nu doriti ca acesti copii sa fie intelectuali, din contra va doriti niste analfabeti, niste subnutriti, pentru a nu va mai ataca. Ati vorbit de rau regimul comunist, dar intr-acolo ne indreptam cu pasi marunti. Sincer va spun in perioada aceea era mai bine, mai ales ca aveai un acoperis deasupra capului si un servici stabil. Acum ce avem? Incertitudine, nesiguranta zilei de maine, sacrificii inutile. Va tot aud guvernantilor ca toti trebuie sa fim solidari, dar voi nu suferiti alaturi de noi. Va pun o singura intrebare: banii acestia stransi din pensii, salarii, impozite unde se redirectioneaza? Spre campaniile voastre electorale? Spre mita? De ce trebuie sa sufere copiii - niste fiinte nevinovate pentru greselile voastre? Este aberant felul vostru de a gandi, va mai numiti MINISTRI sau PRESEDINTE.

Referitor la ministri, d-na Ridzi, o mai tineti minte, este insarcinata si nu a fost judecata pentru frauda efectuata invocand sarcina. Si d-na o sa primeasca 600 de lei indemnizatie de crestere a copilului. Ma face sa rad.
Tudorache Georgeta la 12 Mai 2010, ora 14:17
"Potrivit datelor inregistrate de Agentia Nationala pentru Prestatii Sociale, in luna martie, la nivelul intregii tari erau aproape 200.000 de persoane care beneficiau de indemnizatia pentru cresterea copilului."

Si nu vi se pare foarte putine persoane d-lor guvernanti?
Va plangeti de populatia imbatranita? ca sunt multi pensionari in raport cu numarul de salariati. Ce faceti pentru viitor?

Va convine impozitul pe care-l luati din veniturile unei viitoare mamici care are salariu mare? Atunci acordati-i indemnizatie pentru cresterea copilului in concordanta cu suma pe care ati consumat-o din munca ei.
Nu cred ca aveti habar cum se chinuie sa mearga la munca, sa duca sarcina la bun sfarsit, ce inseamna controalele medicale, medicatia si mai ales nu aveti habar ca sarcina aceea era planificata, dorita si veniturile deasemenea. Acum, la suma aberanta pe care va ganditi sa le-o dati, ce cheltuieli pentru cresterea copilului pot efectua?
REVENITI-VA!

  Inapoi la articolul Mamele ar putea primi maximum 800 de lei pentru cresterea copilului

Setari Cookie-uri