Comentarii pe articolul Mediul privat, catre Guvern: Masurile de austeritate vor falimenta unele firme!


Situatia critica a Romaniei

Grajdan Adrian la 12 Mai 2010, ora 09:00
Aceste masuri de austeritate demarate de Guvernul Romaniei ar trebui redirectionate spre demnitarii nostrii si indreptate in jos ierarhic; acesta este efectul "emanciparii"romanilor, al lipsei de educatie sociala si economica al maselor populare.Suntem o tara de bugetari, de manageri si de cei care sfideaza bunul simt.

Trebuia ascultat in 1990 Anghel Rugina si din acea clipa Romania devenea un stat independent din punct de vedere economic.Ar trebui sa fim cautati pentru produsele noastre bio in domeniul alimentar, al lucrurilor artizanale lucrate manual, al industriei grele si usoare, al turismului si asa mai departe. Oare exista cineva in aceasta tara care sa- i pese de aceste meleaguri pe care ne-am nascut?Noi, tinerii nu suntem lasati sa facem nimic.

Am 40 de ani si sunt obstructionat de sefii ierarhici intr-o institutie productva de stat in domeniul energetic.Se fura ca-n codru. Dumnezeu sa ne ajute sa iesim din aceasta criza in care ne-a bagat acesti domn guvernanti.
Buga Amelia Anisoara la 12 Mai 2010, ora 15:35
se spune ca speranta moare ultima....dupa cum merg treburile in tara noua ne-a cam murit speranta sau mai exact este in coma de gradul 3

  Inapoi la articolul Mediul privat, catre Guvern: Masurile de austeritate vor falimenta unele firme!

Setari Cookie-uri