Comentarii pe articolul Mamele ar putea primi maximum 800 de lei pentru cresterea copilului


Masura este ilegala deoarece e retroactiva

Alexandru Anitei la 12 Mai 2010, ora 10:25
Eu recomand tuturor celor care sunt in aceasta situatie sa dea in judecata statul. O lege nu se poate aplica retroactiv.

Nu zic ca statul nu are dreptul sa modifice cuantumul banilor dar in cazul in care esti deja insarcinata sau cu copil nu ar trebui sa fii afectata. Calificarea pentru a primi ajutorul de copil a avut deja loc si mai rau, nu se poate anula.

Cate cupluri n-ar fi decis sa mai astepte, sa mai faca economii daca ar fi stiut ca nu mai primesc nici un ban de la stat? In multe cazuri, aceasta decizie duce la injumatatirea veniturilor ceea ce face imposibila cresterea unui copil in conditii decente.

In plus, a avea un copil inseamna o investitie in viitor. Ce s-a intamplat cu sustinerea investitiilor? Dezvoltare durabila si toate celelalte baliverne? Ar trebui sa se aplice si aici. Nu sa se taie de-a valma toate programele sociale.
Gabriela la 12 Mai 2010, ora 12:16
Va bateti joc de toti oamenii acestei tari, am mers la servici cat am putut, am avut o sarcina toxica, nu mi-am permis sa-mi iau 90 zile de concediu medical de la medicul de famile, tocmai ca sa avem un banut un plus pentru copil.
Sunt in saptamana 38 de sarcina si din clipa in clipa asteptam venirea pe lume a ingerasului nostru...insa cei de la puterea faceti legile cum aveti chef, parntii imi sunt bolnavi, batrani, castiga impreuna 940 lei (pensii foarte mici) si va ganditi sa taiati 15% rusine sa va fie! Mama are osteporoza avansata, nu se gasesc retete compensate si costa enorm, nu-si perit sa le cumpere cu banii in mana, au luptat altii sa ne fie bine inaintea voastra si in 20 ati reusit sa aduceti tara de ras!!!
Ar trebui de buna voie sa ve predati politiei si sa spuneti cat si cum ati furat tara, exista D-zeu... si pentru incapabilii de la putere sufera oamenii de rand...
Platim luna de luna la sanatate si cand te internezi in spital o pastila nu se gaseste, toate le cumparam, spuneti pentru ce??? Unde vreti sa aduceti tara???
Vreti sa desfiintati scoli si spitale, doar mariile dvs isi permit spitale in strainatate sau sa va trimiteti "odraslele la studii", noi "pleava" cum ne considerati, "prostii "care v-am votat nu avem posibilitatea...
Nu meritati sa conduceti tara, sunteti de rasul lumii...
Cu stima, Gabriela.
Socaciu Melania la 12 Mai 2010, ora 12:28
Suntem hotarati sa actionam statul in judecata.
Eu am platit impozit in functie de venit.
Este un drept atribuit prin lege.

  Inapoi la articolul Mamele ar putea primi maximum 800 de lei pentru cresterea copilului

Setari Cookie-uri