Comentarii pe articolul Impozitul pe mai multe case: Solutie pentru buget sau gafa guvernamentala?


"Impozitul pe mai multe case: Solutie pentru buget sau gafa guvernamentala?"

Gigi Bucurescu la 12 Mai 2010, ora 23:08
Vazand comentariile si la alte teme de discutie , am tras o concluzie dureroasa : Romanii nascuti dupa 1980 au probleme serioase cu istoria,economia,gramatica,au carente semnificative de educatie.Este inadmisibil sa comentezi un subiect sau altul,social sau de actualitate numai prin injuraturi,blesteme si blasfemii. In ceea ce priveste cautarile furibunde ale Guvernului de a stoarce bani si din piatra seaca,gasesc de cuviinta ca nu are incotro si este fortat la aceasta nu prin forta imprejurarilor (criza mondiala
, management defectuos,etc.) NU, GUVERNUL ESTE OBLIGAT LA ACEASTA INTRUCAT IN ROMANIA NU SE MAI PRODUCE NIMIC,SI ACEASTA STARE DE FAPT A FOST INDUSA PRIN MANIPULARE INTERNATIONALA DE CATRE BUBULI- cum i-a numit pe vremuri Dl. Pavel Corut,care a si precizat in unul din foiletoanele sale ca nu sunt nici rusi , nici americani, nici evrei nici chinezi . Si domnia sa a avut dreptate - Bubulii nu sunt evrei (semiti), ei sunt cei ce au fost caracterizati de catre ARTHUR KOESTLER in cartea sa " al 13-lea trib" scrisa prin 1936 daca nu ma insel.Ce vor de fapt acesti BUBULI : SA INFAPTUIASCA NOUA ORDINE MONDIALA , prin care D-lor de fapt sa conduca lumea; Daca nu ma credeti cititi PROTOCOALELE INTELEPTILOR ZIONULUI -24 de procese verbale intocmite in 1897 cu ocazia unui Congres al masoneriei Judaice (The presumption is strong that the Protocols were issued, or reissued, at the First Zionist Congress held at Basle in 1897 under the presidency of the Father of Modern Zionism, the late Theodore Herzl.
There has been recently published a volume of Herzl's "Diaries," a translation of some passages which appeared in the JEWISH CHRONICLE of July 14, 1922. Herzl gives an account of his first visit to England in 1895, and his conversation with Colonel Goldsmid, a Jew brought up as a Christian, an officer in the English Army, and at heart a Jew Nationalist all the time. Goldsmid suggested to Herzl that the best way of expropriating the English aristocracy, and so destroying their power to protect the people of England against Jew domination, was to put excessive taxes on the land. Herzl thought this an excellent idea, and it is now to be found definitely embodied in Protocol VI! )


In baza acestor -indicatii,directive- s-a infaptuit de fapt caderea Comunismului in Europa, intrucat nu mai corespundea obiectivelor BUBULILOR , asa cum au fost ele definite in Manifestul Partidului Comunist a lui MARX, principiile respective enuntate de acesta fiind alterate prin insusirea si restructurare de catre I.V. Stalin si de catre MAO TZE DUN. ,KIM IR SEN si chiar de catre Ceusescu. Prin urmare ,in Romania trebuia ca totul sa fie distrus, in special economia care de bine de rau permitea oamenilor sa traiasca. Dupa distrugerea acesteia (cu ajutorul cozilor de topor -care fie vorba intre noi, nici pe departe nu erau romani puri) a intervenit Fondul Monetar International , care a oferit bani pentru a crea reflexul conditionat al guvernului de a se sti in siguranta, si al romanilor de a sta linistiti in banca lor.Dupa ce si-au indeplinit obictivul , au zis : nu va mai dam bani ca aveti cheltuieli prea mari cu bugetarii - ASA L-A APUCAT PE BOC SPAIMA SI DISPERAREA DE A FACE ROST DE BANI.
Timbus Radu la 13 Mai 2010, ora 08:21
Povestea cu mai multe locuinte vine de pe vremurile (crezute de unii) apuse.
Ulterior, a mai fost cineva foarte arogant cu propuneri similare. Si-a revenit.
Oare cel care are (dupa un efort al mai multor generatii) 3 apartamente de 66.000 EURO FIECARE= 200.000 EURO (avand 2 copii si nedorind sa le treaca pe numele acestora... pentru ca in viata au vazut multe si... tot copiilor le vor ramane, oricum...) va plati (pentru ca este "chiabur" si "exploatator") mai mult decat un "amarat" cu o casuta amarata de 300.000Euro? Probabil ca da... O singura aberatie...care shimba principiul platii "la valoare"...

  Inapoi la articolul Impozitul pe mai multe case: Solutie pentru buget sau gafa guvernamentala?

Setari Cookie-uri