Comentarii pe articolul Impozitul pe mai multe case: Solutie pentru buget sau gafa guvernamentala?


Sa zica MERSI ! Ca poate fi mai grav

Terzi Petre la 13 Mai 2010, ora 11:28
1. Cineva care este incapabil sa inteleaga ca in fiecare dimineata la ora stabilita trebuie sa fie la program, si sa plece la sfarsitul programului, impreuna cu colegii de munca si se duce la sef si cere ca el sa vina la 10.00 si sa plece la ora 18.00, greseste ? Evident seful il va refuza si atunci, are imediat senzatia ca este oprimat, pe cand toti colegii care inteleg necesitatea, vin si pleaca relaxati, considerandu-se LIBERI.
2. Asa si cu "liderii" dvs de opinie si cu unii "liderii" sindicali din Romania. Acestia ori sunt incapabili sa inteleaga actualul context economico-politic, ori sunt "cozi de topor" ale unor inerese ale grupurilor formate din , fii si nepoti ai tradatoriilor bolsevici, care inca din 1921, au fost declarati ca antinationali, intrucat luptau sub steagul cominternului bosevic pentru dezmembrarea Romaniei Intregite.
3. Acestia au imbrascat repede dupa 1990, o haina de "om de bine" si inarmati cu democratia occidentala au praduit economia nationala, dupa ce au pus populatia sa strige "noi nu ne vindem tara" .
4. L-au alergat pe REGE, ca pe un infractor. acuzat de trecerea frauduloasa a frontierei, uitand ca la cinici zile de la uciderea lui Ceausescu au deschis complect granitele ca securisto-bolsevicil sa-si care la loc sigur tot ce furasera din tara, si sa-si salveze pielea.
5. La protestele din Piata Universitatii, au adus in ajutor in numele unei democratii originale, "minerii" precum Hiler "camasile negre", dupa care au instalat de ochii lumii, un guvern marioneta, pe un an, si apoi, sub guvernul lui Vacaroiu au impartit otova cupoane de privatizare un "milion", pe care le-au adunat repede cu ajutorul tiganilor si patronilor de bufete din mainile orasenilor si taranilor naivi.
6. Mai tarziu cu ele ati cumparat, tot ce era mai profitabil din economia nationala, prin asa zisa "privatizare", termen pe care capul securisto-bolsevicilor, Barladeanu se straduia s-o explice poporului, la TVR1 inca din anul 1990.
7. Inainte ca Romania sa intre in NATO a trebuit sa-l primeasca in tara pe REGE, iar in timpul guvernarii Nastase, au schimonosit si mai rau Constitutia, incat sa devina inaplicabila si au introdus prevederea ca: averile "se prezuma licit dobandite", iar din lege s-a scos bancuta frauduloasa introdusa de primul Cod Comercial din secolul trecut.
8. Cand "regimul Basescu" a inceput sa legifereze reglementari care se ating de privelegiile securisto-bolsevicilor" constituti in "grupuri de interese", toti reprezentii lor din Parlament, au sabotat la greu aceste legi cu ajutorul dinozaurilor de la Curtea Constitutionala, ca si atragerea fondurilor europene, pentru ca din ele nu se prea poate fura.
9. Acum cand contextul economic al UE s-a complicat datorita caderii economice a Greciei, situatie in urma careia FMI a atras atentia Romaniei, asupra deficitului nesustenabil si consecintele dezastruoase ale nereducerii cheltuielilor bugetare, cozile de topor isi ascut "uneltele media", indemnand la greva generala. Ce pot urmari oare acesti "lideri" de opinie angajati de Realitatea TV, precum si liderii sindicali adusi pe sticla ? Scoaterea Romaniei din UE ? In ineresul cui ? Nu cumva al unor interese rasaritene, ca si bunicii lor ?
Dar daca populatia si sindicalistii vor sesiza intentiile lor ?
Dar daca sinicalistii vor afla despre averile unor lideri sindicali ?
Domnilor "formatori de opinie" lideri sindicai adunati-va mintile !
Tipetele paranoice pot fi fatale !
Dumnezeu vegheaza ca Romania sa supravetuiasca !

  Inapoi la articolul Impozitul pe mai multe case: Solutie pentru buget sau gafa guvernamentala?

Setari Cookie-uri