Comentarii pe articolul Un restaurant pe saptamana: Despre Marco Polo si teribilul secret al bruschettelor (o cronica subiectiva)


Comentariu

Constantinescu Lucica la 14 Mai 2010, ora 14:38
Felicitari domnule Butunoiu! Am avut ocazia sa merg la acest restaurant la recomandarea unei persoane respectabile si am fost dezgustata de faptul ca, in local era plin de muste, iar felul de mancare comandat, paste...erau nefierte..
Metaxas Luiza la 16 Mai 2010, ora 08:36
Intradevar,localul se bazeaza in principal pe locatia centrala si amenajara gradinii.
M am intilnit de mai multe ori cu prietenele acolo si motivul alegerii localului a fost gradina frumos amenajata,nu mincarea servita fiindca la orice fel ai comanda sesizezi ca lipseste ceva ! Si ca sa dau un exemplu,salata cu Andive , este numai salata verde si daca comentezi ti se raspunde ca sunt si Andive pe acolo pe undeva dar nu le vezi tu !!! Si as putea continua....Multumim domnule Butunoiu,poate se schimba cite ceva.
Cristi la 8 Septembrie 2011, ora 14:50
pastele nu erau nefierte...ci erau "al dente" cel mai probabil.... adica asa cum le manaca italienii, si cum trebuie sa fie pastele....

  Inapoi la articolul Un restaurant pe saptamana: Despre Marco Polo si teribilul secret al bruschettelor (o cronica subiectiva)

Setari Cookie-uri