Comentarii pe articolul Leafa medie in sectorul bugetar, mai mare cu 24% decat la privat


cistigul mediu in sectorul bugetar

la 19 Mai 2010, ora 08:15
Cistigul mediu din sectorul bugetar nu reperezinta realitatea,exista o mare diferenta intre salarul minim si maxim, mai sunt si unele sporuri, nu ar trebuie pe timp de criza sa exista aceste mari diferente, bugetarul primeste salarul in funuctie de cei care realireaza productia tari, nu avem productivitata in alte sectoare nu exista banii necesari pentru asigurarea salariilor marii!
Nu se munceste mai mult la stat decit la particular, este o alta problema,nu cred ca fisa postului se rspecta acolo? acolo se primesc reciomandarii, indicatii, sfaturi, in asa fel incit cel care are atributii de serviciu sa nu le aplice, ca sa deranjeze anumite persoane! .. La noi exista tiparul; x exte reuda xu Y ai grija nu te baga! nu te implica! ca.......
Vechea poveste o mina spala pe alta si amidoua fata, si uite asa nu se face mare lucru, este multa ignoranta.
Nu stiu daca nu se lucreaza din lipsa de fonduri,sau se tin dosarele prin sertare, vorbesc de anumite instituitii ale statului, care reprezita statul,si care lucreaza partinitor,tocmai din motivele scrise mai sus.
Legea e una pentru toti,dar nu se aplica la fel! se gasesc potite de sacapare acolo unde este cazul! si citiga tocmai cine nu trebuie.
Cu regret, ma straduiesc sa inteleg in cine sa mai am incredere? nu stiu! cam toate institutiile statului au pierdut credibilitatea in fata celor saraci.
Astia saraci nu au avut avantaje,nu sunt cumparati de nimeni, da e pacat sa auzim tot mai mult,ca 20 de ani au trecut degeaba, ca nu sa facut mai nimic! pentru omul de rind,ca polticienii una spun, promit mereu,si alta fac, scuzinduse ca nu au stiut,mi se pare mie sau au ceva intetrese,cind cineva preia o gestiune face inventarul semneaza de primire si raspunde de ea! pentru mine tara este e gestiune mai mare,pe care au gestionat-o parlamentarii, guvernantii,si alte institutii ale statului.
Nu avem conducatori buni, se maninca intre ei, nu am vazut sa-si dea cineva demisia, pai eu daca promit ceva si nu pot face,conside ca trebuie sa motovez, de ce nu am putut sa fac,si pentru imaginea mea as prefera sa-mi dau demisia.
STITIT SE DA TOT IN CALUL CARE TRAGE,PAI DA DACA TRAGE E MAI USOR SA I CONDUCI, ALA CARE FACE SUCA,IL LASI IN PACE! E DE MUNCA CU EL?SI RISTI SA TE MAI SI LOVESCA! CALUL CARE TRADE ESTE OMUL BUN PLATNIC,E MAI USOR DE LUAT DE LA EL, DE CE SA SCORMONIMI IN ECONOMIA AIA SUBTERANA, DE ACOLO SE INFRUPTA CAM MULTI.

  Inapoi la articolul Leafa medie in sectorul bugetar, mai mare cu 24% decat la privat

Setari Cookie-uri