Comentarii pe articolul Leafa medie in sectorul bugetar, mai mare cu 24% decat la privat


Castigul mediu in sectorul bugetar, mai mare cu 24% decat la privat

Iancu la 19 Mai 2010, ora 08:40
in foarte multe cazuri la privat diferenta asta de 24% nu e declarata...adica se fac plati reprezentand drepturi salariale la negru...
Radutoiu Mioara Georgiana la 19 Mai 2010, ora 12:29
Ai dreptate d.le....numai ca nu stiti in ce tara va aflati ! Mai iesiti din birou si aflati ce salariu se cistiga la privat,daca 500-1000 lei este echivalenta cu 1700...atunci felicitari si dv.stra si specialistilor wall street.
Vlad Maria la 19 Mai 2010, ora 15:23
si bugetarii..ia zi tu cati bani iau la negru????sa nu ne adresam cu ,,atentii''. pai daca firmele nu -si mai permit sa intretina bugetarii in plus care nu isi fac treaba! jos cu ei sa se mute la privat sa vada ce i munca..nu sa doarma si pentru aia sa si fie platiti!
Catalin Paraschivescu la 19 Mai 2010, ora 16:30
In sistemul bugetar nefiind evasiune fiscala ca in privat angajati nu sunt platiti la negru, acestia platindu-si darile catre bugetul de stat, fata de cei de la privat care pe hartie au un salariu, iar in realitate incaseaza o alta suma. TITLU NERELEVANT SI PROVOCATOR. Comentariu cod PORTOCALIU.
Luci la 19 Mai 2010, ora 20:04
Ai naibii bugetari.Cine ii obliga sa stea acolo??Da plecati fratilor la privat.Mie daca imi micsoareaza patronul saliriul ma apuc sa protestez??Dar,pentru ei e normal sa protesteze,unde mai gasesti serviciu asa bine platit in care stai 7 ore pe zi degeaba si o ora ai pauza de masa??Si cu atentiile,ganditiva numai cati bani s-ar duce la buget daca ar impozita meditatiile profesorilor.Eventual dupa ce ii baga putin la parnaie ca au facut atatia ani evaziune fiscala.Si nici biserica nu trebuie sa scape de impozitare,ca si ei saracii spala foarte multi bani negri de frica lui Dumnezeu.
Dorobantu Camelia la 19 Mai 2010, ora 22:00
buna dimineata tuturor. ce bine ca toata lumea s-a trezit! oare nu inteleg bine eu sau lumea indrazneste sa vorbeasca despre evaziune fiscala!
1. personalul medical ( bugetari), primesc mici atentii care nu sunt impozitate, pai sustragerea de la impozitare este evaziune fiscala dragilor, cum indrazniti sa spuneti ca nu este evaziune?
2. cadrele didactice singura categorie de salariati din Romania care nu luceaza mai mult de 20 de ore pe saptamana si au 76 de zile de concediu pe an, tot bugetari si care nu declara veniturile din meditatii, ce fac nu evaziune?
si asa mai departe, pai fratilor ne uitam numai in gradina privatului!
si acum pentru toata lumea sa va intre in cap- in momentul in care nu platiti impozite la veniturile realizate de unde vreti strazi si autostrazi, de unde vreti salarii?, de unde vreti pensii?, de unde vreti spitale?, de unde vreti case de batrani?, de unde fratilor nu de la voi? nu noi suntem statul?
iata cum ani de zile ne-am furat caciula singuri si acum plangem. intr-un articol nu cu mult timp in urma v-am explicat ca trebuie sa mai si muncim sa ne mai si recalificam si asa mai departe. un leu nu as plati nimanui nici somaj nici ajutor social cate vreme terenurile agricole stau nemuncite. nu va este rusine? de copiii vostri macar pe care ii lasati plini de datorii? cine credeti ca vor fi tinuti la plata datoriei? rusine, imi este rusine ca locuiesc in aceeasi tara cu oamenii care au iesit azi in strada? sa nu intelegi este una dar sa nu vrei este cu totul alceva! ce nu intelegeti? daca ajungem la un deficit bugetar de 10% ne prabusim! de unde vreti sa va mai suportam cheltuielile tuturor? mamele cand au ales sa faca copii, i-au facut doar pentru indemnizatie ? RUSINE!
nu este orb cel care nu vede si cel care nu vrea sa vada.
daca vreti o felie de cozonac mai mare atunci sa-l faceti mai mare!
si inca o data RUSINE! halal solidariate!
Hutu Aura la 19 Mai 2010, ora 23:16
EU MUNCESC LA PRIVAT DE 17 ANI SI NU M A PLATIT NIMENI LA NEGRU NICIODATA ,SALARIU ESTE FFFF MIC SI E REAL NU MI MAI DA NIMENI NICI UN BAN IN PLUS LA NEGRU ,CA SA COMPENSEZE DIFERENTA .MUNCESTI PANA CAZI JOS PENTRU UN SALARIU MIZER.MERG ACASA CU 670 LEI LA SFARSIT DE LUNA .NICI BONURI DE MASA NU MAI PRIMIM DIN IANUARIE ASA CA NU MAI COMENTATI CE NU STITI .
Ion Cel Negru la 19 Mai 2010, ora 23:18
Divide et impera! Fiti atenti ca ne pun astia jugul tuturor.

  Inapoi la articolul Leafa medie in sectorul bugetar, mai mare cu 24% decat la privat

Setari Cookie-uri