Comentarii pe articolul Protestatarii s-au intrecut in lozinci contra guvernantilor


de sindicatele cui?

Leca Dragan Stefan la 19 Mai 2010, ora 12:23
de sindicate cui? daca tot spune ca sunt cheltuielile suportate de sindicate sa spuna si apartenenta politica si nume si tot. pana la urma ce credeti ca se va rezolva? va demisiona un Basescu si un Boc si va vine un Geoana si un Antonescu , doi care nu stiu sa piarda , care inca se mai cred in campanie electorala.Nu se va intampla nimici oameni bun totul o sa ramana la fel. Mai sunt multe lucruri la mijloc pe care omu de rand nu le vede si sunt impinsi pe la spate de conducatori lor care sunt asociati cu anumite partide politice.Castigurile lor ajunge tot la cei care au si care vor avea intotdeauna , asa cum a fost si acum 20 ani. Oare la ce se gandeste lumea? Va mai fi o revolutie? Poate o sa imi iau si eu un drept de revolutionar mai iau un hectar de teren in capitale si alte beneficii de genu.... Cuvintele ce urmeaza sunt de prisos... un om cu capul pe umeri si nationalist stie ce are de facut , nu mitinguri aiurea.
Mihalea Stefan la 19 Mai 2010, ora 12:59
Schimbarea regimului ar fi cea mai proasta alegere si asta o spun mari analisti in domeniu. Pana se fac iar alegeri (alte cheltuieli) pana-si intra-n paine cei alesi (ca sa nu mai ne gandim apoi de showul cu guvernul care poate fi respins de opozitie etc.) o sa mai treaca vreo juma de an si noi murim de foame pentru ca nu s-au aplicat niste masuri care trebuie aplicate urgent.
Dar asa e la noi, cand e vremea reformei, se trezeste mereu cineva caruia nu-i convine si trebuie sa puna piedica intregii economii. O tinem in criza continua in Romania de pe timpul lui Ceausescu!

  Inapoi la articolul Protestatarii s-au intrecut in lozinci contra guvernantilor

Setari Cookie-uri