Comentarii pe articolul Masina electrica - Cum este perceputa de consumatori


MASINA ELECTRICA - UN HIBRID INEFICIENT

Radu Danciulescu la 19 Mai 2010, ora 18:20
Toate tipurile de masini electrice anuntate de marile companii nu pot concura actualele mijloace auto, datorita atat costurilor de productie-vanzare cat si a costurilor de exploatare. Inlocuirea combustibililor conventionali cu imagazinarea de energie electrica, are o singura justificare, eliminarea noxelor. Este clar ca energia electrica de la retea este mai scumpa decat enrgia mecanica propulsoare a mijloacelor auto, produsa prin arderea combustibililor.
Citez din articol: Pentru urmatorii 10 ani, suma in plus pe care consumatorii ar fi dispusi sa o plateasca pentru mobilitate electrica nu este suficienta pentru a acoperi costurile aditionale ale sistemului de propulsie, in special ale bateriei" , observa Wolfgang Bernhart, expert si partener Roland Berger.

Este foarte clar ca tot felul de motoare hibrid propuse de catre marile companii vor fi efemere, iar cei care le vor cumpara le vor utiliza pentru scurt timp si ineficient, pentruca se vor impune mijloace de propulsare care sa utilizeze energii cu adevarat curate, nederivate din alte energii consumabile.

Cum se pot utiliza aceste motoare hibrid la marile mijloace de transport. Va puteti inchipui un autocamion care-si reancarca bateriile ? Cat timp si cumva curent de inalta tensiune ? Dar trenurile si navele cu motoare diesel ?

Viitorul imediat va impune singurele energii cu adevarat revolutionare ENERGIILE NECONSUMABILE.

Sunt autorul a trei inventii cu impact deosebit in toate domeniile tehnice ale motoarelor termice, inclusiv al celor cu pistoane, precum si al tuturor sistemelor de productie energetica.
1 - MOTOR ROTATIV CU ARDERE INTERNA, brevetat in Romania si in Franta.
2 HIDROMOTOARE G.A., care este in curs de brevetare la OSIM Romania.
3 MAGNETOMOTOARE RADU, care este in curs de brevetare la OSIM Romania.

Doresc sa va atrag atentia in mod special asupra celei de a 3-a. inventie:
MAGNETOMOTOARE RADU, care vor fi propulsate de energia magnetilor permanenti ENERGIE NECONSUMABILA.

Noutatea inventiei.
Magnetomotoarele RADU sunt motoare stationare cu 4 sau mai multe grupuri propulsoare, care transforma miscarea de translatie in miscare de rotatie, imprimata unui arbore motor dispus in centrul constructiei.
Acest sistem mecanic utilizeaza simultan si integral in miscari rectilinii, atat fortele maxime axiale de respingere, cat si pe cele de atractie ale magnetilor permanenti, permitand realizarea unor randamente globale superioare, ceeace le vor impune aplicatiilor industriale in toate domeniile tehnice mai sus amintite.
Domeniile tehnice in care se vor aplica magnetomotoarele RADU sunt:
- propulsarea mijloacelor de tractiune rutiere ; cai ferate ; navale si aeriene.
- producerea energiei electrice in complexe energetice mari ; medii ; mici ; cat si pentru consumatorii individuali, cu costuri de investitii mici si costuri de productie = zero.
- actionarea diverselor instalatii si utilaje din toate ramurile industriale, etc.
Se pot realiza Magnetomotoare RADU de la 1Kw pana la 60 Mw, si mai mari in functie de capacitatile de prelucrare si de marimile magnetilor permanenti fabricati din noul aliaj neodim .
Un magnet permanent din neodim, conform catalogului de furnizor, cu dimensiunile de 51 x 51 x 25 mm, are o forta de atractie/respingere de 100 Kgf.

Caut pe aceasta cale un investitor.

Radu Danciuelscu
0722155065 rdanciulescu@yahoo.com





  Inapoi la articolul Masina electrica - Cum este perceputa de consumatori

Setari Cookie-uri