Comentarii pe articolul Seful FMI a propus impozite mai mari pentru bogati. Guvernul a spus NU!


guvernul clientelei politice

Gaza Adrian la 21 Mai 2010, ora 15:43
pentru mine este clar ca acest guvern , in afara de faptul ca este incapabil sa guverneze tara , reprezinta in mod evident interesele imbogatitilor din pdl.
asa ca subscriu cu tot sufletul la greva generala care urmeaza sa fie declansata si care va avea ca prim obiectiv demiterea lui boc si a guvernului in totalitate.Urmeaza debarcarea , pe cai legale a lui basescu , principalul artizan in dezastrul romaniei de acum !
cred inca intr-o viitoare guvernare onesta, si justitiara care sa faca lumina in marile hotii incepand cu privatizarile frauduloase , disparitia flotei, decimarea padurilor , furturile din banul public ,rapturile de natura bancara si implicarea bnr in falimentarea bancorex, bir etc.
asa sa ne ajute dumnezeu daca exista cu adevarat !
Bunea Filip la 21 Mai 2010, ora 15:55
Demiterea guvernului e ceva realizabil si a lui Boc(in teorie cel putin,vedem cum stam la practica) ,dar cu a lui Basescu nu sunt de acord deoarece l-ati ales si pana la sarsitul mandatului va fi.Ne-am facuto cu mana noastra si acum ne asteptam ca popor sa fim compatimiti pentru ceva ce am facut chiar noi, desi eu n-am votot cu el!!!!!!
Voicu Monica la 21 Mai 2010, ora 16:57
Normal ca tot de la cei mai mici se ia...........De ce sa saraceasca al bogat, cand tot de la prapaditi poti lua....Las ca noi ne descurcam si cu 500 de lei pe cand ei saracii nu se descurca cu zeci de mii de lei....E o rusine ce se intampla in tara asta.....
Mihalea Stefan la 21 Mai 2010, ora 17:03
Bravo, ganditi cu doua viteze: incet si foarte incet! Cand va veti lamuri ca nu demiterea guvernului si/sau presedintelui nu ar fi solutia de iesire din criza? Consumam mai mult decat avem, e clara incurcatura? Si asta nu e de la Basescu, e din '90 sau poate chiar mai de mult, cand trebuia sa stai la coada pe hrana. Indiferent cine e la putere, nu o sa se bata din palme si isi revine economia, trezeti-va!
Dar voi nu aveti ce face, latrati acolo cum vi se urla din spate, de 20 de ani. De fiecare data cand e sa se faca ceva, priviti numai partea goala a paharului si tineti tara asta pe loc!
Anumite venituri mari in primul rand nu le vor putea scadea de la bogatanii astia, pentru ca nu vedeti ca apoi statul e dat in judecata si pierde, iar cel caruia trebuia sa i se scada din salariu te pomenesti ca de fapt ii mai si creste venitul dupa proces?
Dinca Marian la 21 Mai 2010, ora 18:55
- Bravo, domnule Gaza Adrian! Ai spus niste adevaruri incontestabile!
- Gresit, domnule Stefan Mihalea! Statul pierde in justitie procesele la care faceti referire, deoarece a inlocuit ilegal (a se vedea "deconcentratele") managerii care erau deja sub incidenta unor contracte ferme. Cat priveste demiterea guvernului si a premierului Boc, revocarea lui Basescu de la Presedintia Romaniei, primul efect ar fi ca noi, dumneavoastra, domnule Stefan, dumneavoastra domnule Adrian si oricare dintre romani, vom fi, in sfarsit AUZITI, din infernul creat de strigatele de neputinta ale romanilor si macar scapam de surditatea acestor RAI conducatori! Chiar cu riscul unor lipsuri mari care ne asteapta, personal, prefer sa am niste conducatori care imi cunosc greutatile si care fac tot posibilul sa le atenueze in mod CORECT si nu niste conducatori cun sunt acestia care isi bat joc de mine si de familia mea, arborand mine in spectrul arogantei maxime!
- Doamne, ajuta-ne sa trecem si prin acest impas, pe noi romanii! Ca doar atat ne-a mai ramas: CREDINTA!
Daniel la 30 Mai 2010, ora 11:34
Mai oameni buni nu va mai amagiti, problema romaniei nu este datorata maririi scaderii salariilor mici saraci mijlocii bogati, problema noastra actuala e ca noi importam tot, aveti idee cita carne importam? da ce Dumnezeu cit de mare si lata e tara asta nu se poate sa ne crestem noi animalele ce le sacrificam...
Ginditi-va ca dupa intrarea in UE omul va putea sa-si creasca tot mai greu porcul in curte, sau gainile, ce inseamna asta? ca ne trasnformam mai mult in cumparatori decit in consumatori, asta e problema noastra mare, si guvernul asta nu a vazut asta, nu i-au interesat, ei trebuiau de cel putin 10 ani sa ia masuri, sa creeze conditii pentru ca oamenii sa devina producatori, nu sa ajungem sa cumparam noi pui de prin Ungaria si porci de prin Anglia sau de unde am ajuns sa-i cumparam, noi cumparam produsele la astia, economia lor merge iar noi suntem niste tigani pentru ei, si va mai zic o chestie, tinerii din Romania stau pina la 30 de ani acasa la parinti am cunoscut destui, am cautat vreo 3 luni sa angajez un om, student, pentru munca editoariala simpla, cu cunostinte un pic de engleza etc.. dar credeti ca se inghesuie? eu mergeam 8km pe jos dus pentru un loc de munca acum vreo 10-12 anisori, tinerii de azi toti viseaza salarii de mia de euro

  Inapoi la articolul Seful FMI a propus impozite mai mari pentru bogati. Guvernul a spus NU!

Setari Cookie-uri