Comentarii pe articolul Seful FMI a propus impozite mai mari pentru bogati. Guvernul a spus NU!


reducerea pensiilor mari si a salariilor mari

Pop Ioan la 21 Mai 2010, ora 16:19
Reducerea pensiilor mari pana la 2500 RON valoare cu care poate traii orice pensionar oriunde ar fi in aceasta tara si cresterea celor mici pana la minim 1000 RON,reducerea salariilor directorilor de agentii ale statului pana la maxim 4000/luna si cresterea celor mici pana la minim 1000 ron/luna,impozitarea graduata a salariilor din sistemul privat, nu se cade sa avem salarii de 600-700 RON/luna,unele,iar altele de 150000-200000RON/luna, asta nu mai e solidaritate si nici nu ajunge sa fie platit cel care munceste ci cel care e mai nerusinat si stie sa taraga mai tare pielea de pe patron in felul acesta nu ajungem unde este Germania nici peste 100 de ani,sau unde e Danemarca sau alte tari cu situatie similara ca a lor, pentru ca putem fi convinsi ca niciunul din cei care au salarii de sute de mii de lei nu trag dupa ei piatra de moara si nici nu sustin ei acele societati,pentru ca dupa afacerile lor trebuie sa mai si munceasca cineva.
Jipa Nicolae la 23 Mai 2010, ora 00:39
Nu sunt de acord cu tine stimate Ioan, in special cu aspectul solidaritatii sociale. Aceasta solidaritate sociala trebuie sa fie valabila doar in cazul asigurarilor de sanatate, in celelalte cazuri fiecare trebuie sa primeasca dupa cum a contribuit.
In ceea ce priveste impozitarea graduala a salariilor nu sunt de acord cu tine. Salariul este rezultat in urma unei negocieri intre angajat si patron. Banii dati de patron nu sunt bani publici, deci e liber sa iti ofere salariul care crede ca il meriti. Este absolut normal ca o persoana care detine functie de conducere sa aiba un salariu mare, corespunzator raspunderii pe care o are, orelor suplimentare pe care le munceste, raspunderii pe care o are in raport cu cei din subordinea sa.
Tarile civilizate sunt unde sunt pentru ca au o ierarhizare a valorilor, raspunderii, studiilor foarte bine definita

  Inapoi la articolul Seful FMI a propus impozite mai mari pentru bogati. Guvernul a spus NU!

Setari Cookie-uri