Comentarii pe articolul Un restaurant pe saptamana: La Bonne Bouche place intelectualilor


Unor intelectuali

Deac Adina la 24 Mai 2010, ora 13:44
...nu le prea place.
Acest restaurant ne-a fost recomandat de un prieten, cu mentiunea " jumatate din cei ce au fost acolo l-au areciat foarte tare, cealalta jumatate deloc". Dupa ce am fost si eu, pot spune ca fac parte din a doua categorie...Mancarea este buna (desi daca o persoana cere antricotul mai in sange si cealalta mai bine facut, li se aduce preparat la fel), dar destul de piperata ca pret dupa parerea mea, iar servirea lasa de dorit (am asteptat o ora intre felul principal si desert). Sau poate asta se intampla doar dupa ora 20 seara si doar daca stai pe terasa?
In fine, ca orice parere, si a mea e subiectiva, pana nu incerci nu ai de unde stii daca-ti place. Dar si fara pretentii de intelecual, eu una nu voi mai reveni.
Paul Chiru la 26 Mai 2010, ora 13:46
Si eu le-am trecut pragul. De 2 ori. Prima oara am crezut ca era bucatarul suparat pe viata si am mai incercat o data. Ultima data.
Am asteptat 40 de minute (!!!) ca sa primesc o mancare absolut jenanta.
Sunt in oras cateva restaurante care nu se promoveaza atat si servesc o mancare excelenta.
Cum or reusi bucatarii de la Bonne Bouche sa gateasca atat de prost, oare??
Daca ar fi fost cafenea sau bar, la cat de agreabil este locul, as fi mers macar o data pe saptamana, cu mare placere. Mai ales de cand au deschis si terasa.
Dar sa mananc o porcarie pe care sa dau si o caruta de bani, nu merci.

  Inapoi la articolul Un restaurant pe saptamana: La Bonne Bouche place intelectualilor

Setari Cookie-uri