Comentarii pe articolul E clar: NU scapam de impozite majorate. Vezi cum va arata noul Cod Fiscal


Boc-dezastru ambulant

Sendroiu Florin la 27 Mai 2010, ora 11:34
Deci scad salariile si cresc taxele...Sunt curios cine va mai putea plati aceste taxe...Adica..cu ce bani domnilor???
Pauna Dumitru Daniel la 27 Mai 2010, ora 12:55
Guvernul romaniei "Parinte iresponsabil" are doi copii.
unul (smecheri de la guvernare si tot parlamentu roman)mai favorizat care cheltuie in fiecare zi 500 lei .Iar al doilea, "Cenusareasa" care cheltuie 5 lei. Tatal cheltuie 500.Mama 500 .Venitul in casa este de 1.505 lei .Cenusareasa (Muncitori,sclavi animalele din jug sau cum vreti sa le spuneti...adica noi astia fraieri)...copilul , defavorizat trebuie sa mmearga sa munceasca la vecini sau ...nustiu ...In casa el trebuie sa aduca venit de 2000 lei.Sa poata plati utilitatile si sa intretina si pe ceilalti ca este cel mai mic si nu trebuie s vorbeasca.Trebuie sa puie osul la treaba sa hraneasca Lipitorile casei (Romaniei).

Sau alta problema:
Un parinte trimite copilul la scoala cu 5 lei de cheltuiala .
Din astia trebuie sa plateasca traseul de acasa la scoala si retur 2 lei. Sa serveasca masa cu 2 lei .Sa plateasca cotizatia de smecher la scoala 1 leu. La intoarcere tatal i-i cere restul 10 lei.??????? Intrebare: De unde sa completeze copilul diferenta de bani? Raspuns: Se imprumuta la coleg sau ia cu camata sa duca cei 10 lei acasa.La un moment dat nu are de unde restitui bani camatarilor. Copilul se arunca in fata trenului sau se spanzura din cauza stresului exercitat de tatal (guvern)irespnsabil si inconstient ...sa spunem! frumoasa poveste asa??? Domnilor parlamentari si onorat guvern. Daca toti i-si pun capat zilelor din cauza saraciei si impzitelor cine mai aduce banul la stat? Pentru ca smecheri aia cu taxe si impozite colosale neplatite nu au nico treaba !

Sunteti extraordinari ! Mi-e scarba ca traiesc in Romania! nu va multumiti cu putinul de la saraci vreti inzecit suma care o dati voi ca salariu. de unde ?
la 29 Mai 2010, ora 08:07
o parte dintre noi romani neam invatat sa primim tot de pomana si cum cineva care ne dona accea pomana zice ca nu mai este de unde sa dea punem imediat etichete"sinistru,dezastru-si alte asemenea aberati induse de profitori care stau in spate si ne arata ei cat de mult si cu cata dragoste si patos ti la bunastarea noastra adica a lor ,pe noi ne atata uni asupra altora si ei saraci isi sporesc veniturile din prostia noastra,ati auzit pe vre unu sa iasa si sa spuna fratilor aiditi sa muncim ca sa producem mai mult sa avem de unde da bani ,singur lucru cu care sunt de acord este sa scada si preturile la toate cu 25% ca puterea de cumparare a ramana aproape aceiasi,restul sunt vorbe in vant si seminte de scandal aruncate de sus cat mai sus ca sa poata cadea peste cat mai multi dintre noi.

  Inapoi la articolul E clar: NU scapam de impozite majorate. Vezi cum va arata noul Cod Fiscal

Setari Cookie-uri