Comentarii pe articolul INGRIJORARE: Peste trei luni ar putea fi mai rau!


de cand a murit Burebista si Decebal ...

Afteni Gabriel la 28 Mai 2010, ora 08:40
Noi romanii , vom trai permanent cu aceleasi griji...,aceleasi ''ingrijorari''...,aceleasi lipsuri. Avem aceleasi probleme de pe vremea cand eram geto-daci !! Istoria romaniei arata ca TOT TIMPUL , am platit tribut , dijma , zeciuiala , si alte forme de exploatare. Suntem un popor slab.....Ne dam ''mari''...,dar suntem slabi .....,iar conducatorii nostri fac in asa fel ..,sa fim si mai slabi ! Mi-as dori sa am atatia bani , sa pot ajuta pe toti romanii sa emigreze...,si sa ramana in tara : guvernul ,parlamentul,si presedintele. ,sa se conduca intre ei! Deja am scris prea mult...,sunt scarbit de ceea ce ni se intampla,noua, tuturor.
Sfetcu Marian la 30 Mai 2010, ora 21:01
Sunt de acord cu tine stimabile domn, coruptia a fost din totdeauna o piedica in calea dezvoltarii noastre! Acum clientela politica este frana noastra, indiferent de esicherul politic actual.
Este imperios necesar ca la aceasta vreme strategiile economice privind sectorul privat sa beneficieze de facilitati fiscale (reduceri de taxe, facilitati la angajare acordate angajatorilor, reduceri TVA si impozit pentru incurajarea consumului etc.)
Valentin Stroia la 31 Mai 2010, ora 07:59
Care popor?! Gloata, poate!

  Inapoi la articolul INGRIJORARE: Peste trei luni ar putea fi mai rau!

Setari Cookie-uri