Comentarii pe articolul Investitiile straine, in van: Au dus la crestere nesustenabila


dl.Georgescu ne uimeste cu intelepciunea.

Martinov Iosana la 28 Mai 2010, ora 13:26
Adica dupa ce am asteptata atita americanii care cica ar fi vrut sa ne aduca democratia si libertatea constatam ca ei nu urmareau decit interese financiare pe termen scurt? NU SE POATE!
Adica dupa ce ne-am vindut pe nimic toata industria, mormanul ala de fiare vechi lasat mostenire de la Raposatu', constatam ca investitorii ,strategici sau nu, ne ofera un model nesustenabil de crestere economica? IMPOSIBIL!
Doamnelor/domnilor eu cred ca acest subiect necesita o atentie mai amanuntita, si ma bucur ca ajuns in atentia publica, multumindu-i pe aceasta cale dlui. Georgescu.
Valeanu Emil la 28 Mai 2010, ora 17:02
Afirmatiile domnului Georgescu mi se par corecte. Banii au venit, iam folosit la consum intr-o veselie, nu am produs cu ei valoare adugata - ne0am cumparat si am produs pasive care astazi ne costa - bani au plecat si noi acuma urmeaza sa platim ce am consumat. Noi am produs case, mol-uri, birouri si banci - lucruri care prin definitie sunt pasive. Francezii au adus bani, au investit in auto, producem auto deci plus valoare si dam locuri de munca si produse vandabile care aduc in permanenta alte comenzi si alti bani. Casele, masinile, mol-urile, birourile , bancile nu produc valori si nici valoare adaugata. Ele sunt consumatoare de bani - ai nostri sau publici. Cu stima ing Valeanu.

  Inapoi la articolul Investitiile straine, in van: Au dus la crestere nesustenabila

Setari Cookie-uri