Comentarii pe articolul Un restaurant pe saptamana: Jadoo Gardin nu isi asuma riscuri (o cronica subiectiva)


parere personala

Negrea Rosemarie la 28 Mai 2010, ora 16:12
Eu merg des la Jadoo Gardin! Mancarea este gustoasa, personalul amabil, preturile sunt decente, iar atmosfera placuta!
Recomand prietenilor si cunostintelor acest restaurant!
Oprea Laura la 28 Mai 2010, ora 20:36
The etymology of the word refers to enclosure: it is from Middle English gardin, from Anglo-French gardin, jardin, of Germanic origin; akin to Old High German gart, an enclosure.[3] The words yard, court, and Latin hortus (meaning "garden," hence horticulture and orchard), are cognatesall referring to an enclosed space.[4] - http://en.wikipedia.org/wiki/Garden
Horia la 11 Octombrie 2010, ora 01:06
Jadoo isi da afara clientii cand angajatii nu mai au chef sa ia comenzi.

Am avut parte de o surpriza tare neplacuta din partea angajatilor restaurantului. La ora 22.45 eu si grupul meu de prieteni suntem anuntati ca se ia ultima comanda. Dar pe usa localului scrie ca programul de functionare este 12.00-24.00. Cand intreb De ce nu se mai poate comanda dupa ora 23.00 daca inchideti la ora 24.00? raspunsul pe care il primesc este unul cat se poate de impertinent: Asa facem noi. Cautand lamuriri din partea angajatilor, nu reusesc sa inteleg decat ca pe usa scrie 24.00, dar regula nescrisa a localului este de a inchide casa de marcat mai devreme.
Deci dragi prieteni, tineti cont ca atunci cand veti hotari sa vizitati acest local exista riscul sa nu vi se ia comanda deoarece angajatii inchid casa de marcat atunci cand au ei chef. Le doresc mult success in afaceri, dar in aceasta seara au pierdut un client.

  Inapoi la articolul Un restaurant pe saptamana: Jadoo Gardin nu isi asuma riscuri (o cronica subiectiva)

Setari Cookie-uri