Comentarii pe articolul Vezi ce salarii au angajatii de la metrou


salarii mari

Stan Rizica la 31 Mai 2010, ora 19:13
Si atunci de ce vor sa intre in greva????????
la 31 Mai 2010, ora 19:22
Pentru ca este companie de stat. Daca maine s-ar privatiza salariile s-ar reduce, la fel si numarul de salariati si nu ar fi nici greva. Lucrez in sistemul privat, am o functie de conducere si totusi ii invidiez.
Parvu Roxana la 31 Mai 2010, ora 19:42
Pentru ca ei pot sa santajeze populatia. Medicii care au salarii de aprox. 1300 ron brut nu isi permit sa lase oamenii sa moara. Este ironic faptul ca un medic are 6 ani de facultate, inca 5-6 de rezidentiat si au in maini vietile noastre, iar cei de la metrou, in mare parte doar cu liceul terminat comenteaza ca au "doar' cate 20-30 mil. salariu. Sa le fie rusine!
Ifteni Elisabeta la 31 Mai 2010, ora 20:12
ar fi interesant salariul mediu la metrorex fara a lua in calcul salariile cadrelor de conducere, ce ziceti? Are cineva aceasta cifra?
Dima Florin-Sorin la 31 Mai 2010, ora 21:14
Lucrez in sectorul privat si mi-au taiat de acum un an salariul cu 20%. Daca vroiam sa fac greva probabil primeam raspunsul: Dute si protesteaza, dar nu te mai intoarce!!!". .... ei (bugetarii) isi permit... cu toate ca nu sunt obligati sa lucrezela stat. Cui nu ii convine sa isi dea demisia sai sa aleaga privatul... atunci sa vedem cum mai fac "greva"......
Ifteni Elisabeta la 31 Mai 2010, ora 22:55
MESAJ PENTRU MODERATORII ACESTEI PAGINI

1. in general nu postez comentarii la articole. Totusi, comentariul meu de 2 randuri consider ca era pertinent, in limaj ultra-civilizat si fara atacuri la persoane / institutii.

Nu tin mortis sa imi apara comentariul, dar in masura in care este posibil as dori o lamurire pentru a nu repeta greseala.

2. Urmaresc site-ul dumneavoastra de la aparitia lui, cu multi ani in urma. De pe alta adresa de mail ce e drept.
Inregistrarea pe aceasta adresa de mail am facut-o insa de pe un site la care v-ati facut publicitate, site de concursuri ce oferea premii - laptop, telefon, etc....Pentru stiinta dumneavoastra cei pe care i-ati platit pentru a va face publicitate nu au acordat acele premii...asta daca nu erati la curent cu neseriozitatea lor- nu de alta dar altii pot asocia numele dumneavoastra cu acel site si il pot cataloga neserios din start, ceea ce ar fi pacat.

3. Felicitari pentru munca dumneavoastra si succes in continuare
George la 1 Iunie 2010, ora 10:27
Greva de la metrou are un caracter politic, ca de obicei.
Bosovei Daniel la 1 Iunie 2010, ora 10:36
Raspunsul este simplu; ,, Pentru ca ei pot " ,si oare dece?
Uite dece, ca sunt monopol, sunt companie de stat dar au venituri pe care le administreaza ca si cum ar fi companie privata si au fost lasati de capul lor pana acum sa faca ce vor cu bugetul pe care il au.
Salariile pe care le au acum nu sunt de azi, nu au ajuns la sumele astea acum brusc ci ei vin cu ele de cativa ani buni cand nu ii intreba nimeni ce venituri au ca sa nu ii deranjeze prea tare cumva pe domnii sindicalisti carora unii politicieni le datoreaza destule .
Dar de ce sa nu plateasca o tara intreaga subventiile pentru metrou cand asa se fac jocurile politice? Oare ce beneficii au cei din alte orase fiindca platesc si ei o contributie pentru bugetul acestei regii?
Cumva acest metrou circula prin toata Romania si nu stim noi de trebuie sa platim cu totii o cota parte ca sa aiba ei veniturile astea ?
De ce nu sunt in administratia Primariei?
Asteptam si noi un raspuns .
Dina Mihai la 1 Iunie 2010, ora 11:37
cei de la metrou au 'acces' la oferte de concediu cu 50% mai putin decit cei din privat de exemplu. din cite stiu acele bilete 'oferite' de sindicat sint de la bugetul tarii\primarie\samd.
Vizitiu Mihai la 1 Iunie 2010, ora 12:46
Situatia este alta stimata doamna si ca sa ma fac inteles numai unul fara liceu vede "sa le fie rusine ca au salarii mari ", respectiv nu vedeti ca bani se gasesc pe toate drumurile, inclusiv la rromi ? Si in special la prietenii d-nului Basescu"? Cei ce nu stiu unde este scoala decat dupa indicatoarele din oras ?
Si de unde stiti ca un doctior are 1300 de lei ? Ca nici medicul de familie care n-are nici cea mai vaga idee de medicina n-are atat ?
Eu de exemplu lucrez la cfr , am o functie si salariu peste medie si nu castig mai mult de 1700, dar avem personal muncitor si cu raspundere care nu castiga, lucrand si duminica, mai mult de 1000 de lei .
Problema nu sant salariile "populus vulgus"ci ceea ce se fura si unii se fac ca nu vad, nu aud, nu vorbesc adica cei fara de coloana vertebrala cum santeti chiar domnia voastra .
Popa Adrian la 1 Iunie 2010, ora 15:44
bravo lor ..faceti si voi ce au facut si ei sa aibe salari cat de cat decente ..romanilor luati exeplu de la ei si nu-i invidiati ..!!!!

  Inapoi la articolul Vezi ce salarii au angajatii de la metrou

Setari Cookie-uri