Comentarii pe articolul Vezi ce salarii sunt in ministerul lui Vladescu


Sa le fie rusine

Pantea Grigore la 1 Iunie 2010, ora 19:34
Vorba romanului ! Nu-i prost cel ce maninca 7 paini ci cel ce-i da. Tot asa si cu salariile daca omu a primet a luat ca doar nu-i prost.NU !
Lupu Gabriel la 1 Iunie 2010, ora 19:46
Unde este multtrambitata regula prin care se reglementa nivelul in procente al sporurilor fata de sal de incadrare?
30% SPORURI FATA DE SALARIU. Adica Dom'Sofeur care are 900 salariu plus 300 spor ar trebui sa ia doar 1200 ron, dar asta este pentru cei multi. Cei care au cutitul in mana stiu sa taie painea...
Virgiliu Lica la 1 Iunie 2010, ora 19:58
Subscriu ! Dar astia cnd iau salariu ala nu le tremura mna! Mna aia lunga de pomanagi...la coliva natiei?!
Roman Adriana la 1 Iunie 2010, ora 20:00
E bine ca totusi s-au gandit sa scoata tara din criza prin niste reduceri absurde...D-l Vladescu ar trebui sa se uite si in ograda proprie si de ce nu la celelelte ministere . Rusine! Sunt niste nesimtiti!
Marian Serbanica la 1 Iunie 2010, ora 20:02
Demisia domnule ministru eu lucrez ca asistent medical 220 ore pe luna si am un salariu de 1200 ron nu mai vb de 40-50 de ore suplimentare neplatite lunar ,ceea ce este iar un abuz grav , 10 nopti pe luna si toate sambetele si duminicile le lucrez da si toate astea la Spitalul Clinic Colentina , unde se spune ca este prea mult cat castigam , mai rau ca necalificati suntem platiti .Sa va fie rusine .
Moldovan Claudiu la 1 Iunie 2010, ora 20:21
Asta sa votat si acum `CIURUITII` sa inghita in gol, imi pare rau ca bugetari slabesc la punga doar cu 25% ca BINE au mai trait din invirtit si plimbat `hirtoage`
Ion Petra la 1 Iunie 2010, ora 20:32
Dupa ce grila au fost angajati acesti domni? Legea salarizarii unice nu prevede astfel de salarii!
Aurora Pavel la 2 Iunie 2010, ora 02:54
Salariatii MINISTERULUI DE FINANTE ,respectiv ANAF ,au mai multe creiere ,maini ,ochi ,picioare ,pe care le folosesc in cele 8 ore de munca zilnic .Au o productivitate excelenta .De aceea trebuie sa primeasca mai multi bani .De munca lor ne dam seama si din inventiile pe care le fac sa scoata tara din criza .De ce ne miram ,ca doar salariile lor nu au ajuns nici macar la nivelul pensiilor ,alea de-alde 30000 lei RON .Sunt inca destul de saraci in comparatie cu efortul depus in a ne invata cum sa scoatem tara din criza !
Ceuca Gabriel Florentin la 2 Iunie 2010, ora 11:09
Pana cand o sa mai existe ideea asta de sorginte comunista ca omul cinstit trebuie sa fie neaparat sarac sau altfel spun omul ideal este cel care munceste mult, are raspundere mare si se multumeste cu foarte putin. Cand o se inteleaga ca nu toti oamenii sunt egali si nici rezultatul muncii lor. Chiar credeti ca puteti sa cereti unui angajat, indiferent ca este la stat sau privat, sa munceasca mult, sa traiasca in stressul raspunderii a ceea ce face, sa aduca prin munca sa venituri de miliarde sau zeci de miliarde lunar, sa fie in aceasta zona a banilor multi si sa se multumeasca cu cateva milioane? Ce oameni competenti si constienti de valoarea lor credeti ca vor alege sa lucreze pentru stat daca vor fi platiti prost. Probabil ca multe posturi se vor ocupa de incompetenti care oficial "se vor sacrifica" pentru binele tarii pe bani putini dar vor exploda bursa spagilor. Exista peste tot oameni buni si oameni rai nu doar intr-o singura parte. Apropo, lucrez in sectorul privat dintotdeauna, asta ca sa fie clar ca nu-mi apar scaunul dar m-am saturat de meteahna asta ca oamenii trebuie sa traga tare pe bani putini si asta e valabil si la stat si la privat.

  Inapoi la articolul Vezi ce salarii sunt in ministerul lui Vladescu

Setari Cookie-uri