Comentarii pe articolul Interviu cu un proprietar de IMM premiat la Bruxelles


Interviu cu proprietar de IMM..............

Badita Marian la 2 Iunie 2010, ora 16:35
-minte, numai deschiderea unui SRL costa in jur de cca. 2300-2800 de lei, asa ca sa nu mai dea cu batu' in balta ca a inceput cu 300 EURO !?
Anonim la 7 Iunie 2010, ora 16:17
inainte de a acuza p cineva ca minte sau nu intereseaza-te mai bine draga pentru ca daca nu stiai ca si student beneficiezi de anumite facilitati daca deschizi o firma.....
dar noi ca romanii in loc sa vedem barna din ochiul nostru vedem paiul din ochiul altuia....este greu nu-i asa sa accepti ca altul reuseste iar tu ramai tot acolo si e mai simplu sa arunci cu r*** in altul decat sa zici ....frate eu chiar sunt varza
si poti sa il iei ca exemplu si sa-l contactezi sa ceri un sfat sau pur si simplu sa stai in banca ta....dar nu trebuie sa si semnalizezi.............!
Parvan Marinela Camelia la 13 Iunie 2010, ora 08:26
Intr-adevar,nu este corect sa improscam cu " noroi " in compatriotii nostri ,care se "zbat" sa faca ceva, pentru ca nu este usor !!!! Nu demonstram ca suntem oameni adevarati !!!!
Felcitari pentru initiativa de-a vrea sa faci ceva bun si folositor semenilor !!!!
Mult succes in continuare !!!
Felix la 21 Iunie 2010, ora 11:40
Va dati seama ca in Romania asta este atitudinea. Nu se poate face nimic, nu avem cum... Bravo tipului ca a reusit, si eu sunt in aceeasi oala ca el, am facut afaceri de la 20 ani fara credite si fara ajutoare semnificative doar prin munca si perseverenta. Cine vrea sa faca ceva chiar poate, aici in Romania. NU MAI INTREBATI CUM, FACETI CEVA SI O SA AFLATI CA SE POATE.

  Inapoi la articolul Interviu cu un proprietar de IMM premiat la Bruxelles

Setari Cookie-uri