Comentarii pe articolul Top asigurari locuinte facultative dupa pret


Top fcut din nou aiurea - Realitate deformat

Corbei Vasile la 2 Iunie 2010, ora 16:42
Se pare c cei de la Wall-Street continu crearea de topuri complet aiurea; sau poate aa este comanda - "s dea bine o anumit firm". Ai cam uitat simabililor, s specificai clar c unele firme de asigurri ofer pe lng asigurarea locuinei i a bunurilor i o asigurare de via (da, de via) emis pe numele titularului poliei care asigur decesul asiguratului din orice cauz (cu excepiile de rigoare, cum ar fi suicidul) la acelai pre. Dac vrei s facei un lucru bine fcut prezentai toate poliele facultative, existente pe pia, artnd clar la toate poliele riscurile asigurate i mai ales excluderile i franizele practicate de fiecare firm, n caz de daun total sau parial. Totodat s nu omitei faptul c unele firme de asigurri au mai multe variante de asigurri de locuinte i s prezentai toate variantele.
Fr o prezentare detaliat a tuturor produselor existene pe pia cu privire la asigurarea locuinei, acest articol se ncadreaz perfect n categoria propagandei i reclamei mai mult sau mai puin mascate pentru o anumit firm de asigurri, care se regsete n clasament.
Nu tot ce este ieftim este i bun. La poliele facultative trebuie avut n vedere faptul c beneficarul este cel asigurat (n cazul nostru proprietarul de imobil) i n momentul ncheierii unei polie facultative o importan mai mare o are ce riscuri imi sunt asigurate i cum sunt despgubit dect preul pe care-l pltesc pentru asigurarea respectiv.

  Inapoi la articolul Top asigurari locuinte facultative dupa pret

Setari Cookie-uri