Comentarii pe articolul Un restaurant pe saptamana: La Karishma se duc bucurestenii sa vada chelneri (o cronica subiectiva)


La Karishma

Gata Andreea la 4 Iunie 2010, ora 15:14
George Butunoiu

stimate domn, cred ca esti putin subiectiv....E un restaurant unde se mananca bine, iar daca nu iti place mancarea indiana...asta nu justifica articolul tau,,,sorry ar trebui sa-l rescrii...
Saviana Buhlea la 4 Iunie 2010, ora 15:49
absolut adevarat ce spune d-ul George. mult prea personala pararea si foarte putin avizata. daca dumneavoatra aveti prieteni atat de mediocrii cat sa va trimita pentru amuzament sa vedeti niste indieni....
Anghel Daniel la 4 Iunie 2010, ora 20:11
Georgica,

Matale cred ca esti obisnuit cu mici si ciorba de burta. Ca sa poti intelege bucataria indiana, e musai sa dai o fuga-n tara lor. Daca nu te tine cureaua, ia-ti translator... culinar. Nu-ti mai da matale cu parerea daca nu stii despre ce este vorba. Iar daca e prea scump, la Kaufland totul e accesibil. Si nu e departe de Eminescu: doua statii de tramvai.
Anonymous la 12 Noiembrie 2010, ora 12:54
nu suntem din bucuresti dar de fiecare data cand ajungem acolo trebuie neaparat sa mancam la restaurantul Karishma. Am fost si in India , am stat o luna si jumatate, iar mancarea este exact ca cea pe care am mancat-o acolo. Cat despre gradul de condimentare, te intreaba de fiecare data daca vrei sa fie condimentat si cat de comdimentat. Plus ca....au si feluri de la care nu iti ia foc gura si stomacul sau nu trebuie sa iei medicamente dupa ce le consumi, dupa cum sustine autorul articolului. Cat despre mersul acolo ca sa vezi chelnerii....doar nu mergi la gradina zoologica!?

  Inapoi la articolul Un restaurant pe saptamana: La Karishma se duc bucurestenii sa vada chelneri (o cronica subiectiva)

Setari Cookie-uri